Archive - Date

Collected lists

Langsua

Date:
31.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur med Kristine. Kjørte fra Nygaard klokken åtte og gikk i vegen fra Liomseter klokken ni. Vi gikk Storkvelvråket om Vakkerlifjell og på de to toppunktene på Nonstjønnsengene. Vi tok av råket da det svingte mot høyre mot Storkvelvbu, og gikk opp på Fatkvolvhøgda. Derifra gikk vi opp på Nordre Langsua og videre til Søre. Ned igjen til Vesterheimsbua via Hyllefjellet. Til Langsuplassen og det lange råket tilbake til Liomseter. Regn og hagl tidlig på turen, mye sol etterhvert, men også en del vind. Totalt 37,5 kilometer og 9 timer og 13 minutter.

Map    

Gråhøin

Date:
29.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur med Kristine. Gikk i fra Strand og opp på Søre Gråhøa. Videre ned på Veslehøa, derfra opp på Storhøa via østtoppen. Tilbake til Strand var vi innom gruva. Fint vær på starten av turen, men sur vind og regn på slutten.

Map    

Bratthovdekollen og Bjørga

Date:
28.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Mari, Lars, Mia, mamma, pappa, Kristine og jeg var på Hunderfossen. Pappa, Kristine og jeg kjørte om Musdalen tilbake, og tok en fjelltur. Først topptrimturen til Bratthovdekollen, så kjørte vi videre vegen mot Austli og gikk på Bjørga.

Map    

Snuen

Date:
27.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur med Kristine. Vi parkerte ved Oppsjøen og gikk grusvegen inn til Rokvamsætra. Videre råket opp til fortoppen og på Snuen. Derifra gikk vi uten råk til midtre og vestre Snuen, vi bygde en liten toppvarde på begge to. Nedover fra midtre traff vi på en hoggorm. Fra vestre holdt vi høyden tilbake mot fortoppen, etterhvert kom vi inn på råket igjen.

Map    

Tuva i Ringsaker

Date:
25.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med Kristine. Vi kjørte fra Hamar. Kjørte forbi Brumund sag og bomvegen innover mot Sjusjøen, en ganske dyr bomveg, 90 kr. Vi parkerte ved bommen inn til Skvaldra. Derfra fulgte vi godt råk opp til Jomfrua. Videre over høydene 1026 moh og 1032 moh til Tuva. Ned igjen gikk vi om Godlidalshytta til Skvaldra. Like før vi kom til Godlidalshytta begynte det å regne, så vi holdt høyt tempo tilbake, med litt jogging på slutten.

Map    

Helgøya

Date:
24.07.2016
Characteristic:
Bike trip - mixed
Map    

Bitihorn og Rundemellen

Date:
20.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Bitihorn Kristine og jeg dro tidlig onsdagsmorgen fra Nygaard over fjellet til Fagernes. Der møtte vi Katrine, ei vennine av Kristine. Vi kjørte videre til parkeringen nord for Bitihorn, etter en rask stopp på Beitostølen. Det første målet på turen var Svarteknippa. Vi fulgte råket mot Yksendalsbu og tok av oppover mot toppen like etter Seksin. Greit å gå opp til toppen. Fra Svarteknippa fulgte vi Skyrifjellet over noen små toppunkter ned til Velumskardet, deretter opp til Bitihorn. Ned igjen normalruta til bilen. Etter turen reiste Katrine hjem, mens Kristine og jeg tok en dukkert i Stavtjernet. Etter det åt vi pizza på Peppes på Beitostølen før vi teltet like ved Rundemellen. Rundemellen Vi sov ganske lenge, åt en god frokost og pakket ned teltet før vi kjørte inn til parkeringen >>>

Map    

Hærfjellet og Ormtjernkampen

Date:
18.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Map    

Helvete og Trona

Date:
17.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med Kristine, mamma og pappa. Vi gikk først ned i jettegrytene i Helvete, før vi kjørte til Erlandhusum og Kristine, pappa og jeg gikk på Trona. Etterpå kjørte vi tilbake til Helvete og spiste middag. Avsluttet turen med kaffe og kaker på Nigardsbua.

Map    

Balbergkampen

Date:
14.07.2016
Characteristic:
Hike

Tur sammen med Kristine. Etter å ha vært på Balbergkampen gikk vi på stolpejakt i Lillehammer.

Map