Archive - Date

Collected lists

Gitvola og Nordhue

Date:
24.04.2016
Characteristic:
Cross-country skiing

Skitur fra Budor sammen med Kristine. Var litt dårlig føre i starten, men det bedret seg fort. Vi gikk først til Svaen, deretter til Målifjellet. fra Målifjellet gikk vi den ukjørte løypa mot Gitvola. Vi gikk rett opp gjennom skogen og til hytta og utsiktstårnet på toppen. Ned fra Gitvola fulgte vi kommunegrensa i retning Nordhue. Det var veldig bratt og hardt, så vi tok av skiene og gikk et lite stykke. Etter vi hadde vært på Nordhue vasset vi over ei elv for å slippe å gå en lang omveg.

Map    

Prestkampen

Date:
17.04.2016
Characteristic:
Cross-country skiing

Skitur sammen med Kristine. Startet innover PeerGynt-vegen og gikk løypa rundt Nisjuvannet. Videre opp Slagsfjelløypa og den korte avstikkeren bortom den høyeste Slagsfjell-toppen. Ned til Skardbua og videre opp mot Prestkampen. En liten rast i solhellinga før vi gikk opp på Prestkampen. Etter vi hadde vært på Prestkampen gikk vi bortom Vestre Bånseterkampen førvi kjørte ned i gjen til Skeikampen rundt-løypa og gikk tilbake igjen til bilen. En veldig fin tur i strålende vær.

Map    

Skeikampen og Fagerhøy

Date:
16.04.2016
Characteristic:
Cross-country skiing

Skitur sammen med Kristine. Pappa var med i bilen, men gikk tur alene. Startet innover Skeikampen rundt-løypa, men tok av like etter Galtenheisen oppover mot Skeikampen. Gikk til varden på Skeikampen, så gikk vi tilbake igjen over Nordre SKeikampen og ned igjen på Skeikampen rundt-løypa. Derifra gikk gi skiløypa opp i skaret mellom Prestkampen og Bånseterkampene og fulgte løypa videre til Skardbua. Derifra tok vi Maridalen til Fagerhøy. Dertter gikk vi PeerGynt-vegen tilbake til bilen. Flott tur i strålende vær.

Map    

Brumundkampen

Date:
10.04.2016
Characteristic:
Cross-country skiing

Skitur sammen med Kristine. Vi kjørte til Budor og gikk derifra. Vi gikk den korteste ruta til Målifjellet. Derifra gikk vi om Gitvola til Brumundsætra og opp på Brumundkampen. Der satt vi en stund i sola på utsiktsbenken før vi var en tur innom brannvaktshytta på toppen. Derifra gikk vi raskeste vær tilbake til Budor. Fint vær i starten på turen, men noe mer overskyet ettervært. Litt trått skiføre i det milde været.

Map    

Målifjellet og Svaen

Date:
09.04.2016
Characteristic:
Cross-country skiing
Map    

Kveldstur til Grøtåshaugen

Date:
06.04.2016
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:32h
Distance:
20.5km
Map    

Helgetur på Nysætra

Date:
01.04.2016
Characteristic:
Cross-country skiing

Helgetur sammen med Kristine på Ginahytta. Fredag gikk vi fra Astridbekken til Nysætra. Vi fyrte i ovnen på Ginahytta, før vi gikk en kort tur på Hærfjellet. Etter å ha vært en kort tur innom Ginahytta igjen og lagt i ovnen, gikk vi en lengre tur om Grøtåsen og Skjellbreia. Det ble mørkt på slutten av turen og det var godt å komme inn igjen i en god og varm hytte. Natt til lørdag var det kraftig vind og snøstorm. Utover lørdagen så bedret været seg. Vi gikk i vegen på tur i 2-tiden, og gikk en langtur om Skjellbreia, Borosætra og Skjoga. Søndag gikk vi en tur om Prestkjerringa. Vi gikk over Mjogsjøen, og fra sørenden tok vi rett opp gjennom den bratte skogen til Nordvest for Prestkjerringa og videre til Prestkjerringa. Vi gikk over Mysmørhelje og Gammelhans tilbake til >>>

Map