Archive - Date

Collected lists

Klekkefjell

Date:
16.12.2016
Map    

Praha

Date:
12.12.2016

Førjulstur sammen med Kristine til Praha. Vi tok flyet fra Gardermoen mandag morgen. På mandag gikk vi opp til Petrin, og var oppe i Eifeltårn-kopien, med veldig god utsikt over Praha. Etterpå gikk vi over Karlsbroen og var på Prahaborgen og ved St. Vituskatedralen. Tirsdag og onsdag besøkte vi en del severdigheter i gamlebyen og jødekvarteret, og var innom to kjøpesentre. Reiste hjem torsdag morgen. En flott by!

Map    

Skitur på Hedmarksvidda

Date:
19.11.2016
Map    

Målia fra Budor

Date:
09.11.2016
Map    

Skitur Nysætra

Date:
06.11.2016
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:00h
Map    

Fagerhøi - sesongens første skitur

Date:
02.11.2016

Kristine og jeg gikk sesongens første skitur i flott vintervær fra Skeikampen til Fagerhøi.

Map    

Storsætra

Date:
28.10.2016
Characteristic:
Hike

Kristine og jeg dro opp til Storsetra fredagskvelden. Etter å ha fyrt opp i ovnene gikk vi en kort tur langs Djupådalsvegen til Kirkerudsetra. På lørdagen var det flott vær. Planen var å gå til Prestkjerringa og vi gikk i vegen i 12-tiden. Det var veldig tungt å gå i snøen og av og til litt vanskelig å finne råket. Oppe på snaufjellet blåste det veldig surt, så vi sa oss fornøyde med Gammelhans og snudde der. Traff på ei elgku med kalv i Nyseterskaret. Søndag kjørte vi til Nysetervegen og parkerte ved bommen. Gikk vegen innover og råket opp på Hærfjellet. Et koselig opphold på Storsetra, men litt mye flue inne på hytta.

Map    

Høyest i Stange og Nord Odal

Date:
22.10.2016
Distance:
8.2km

Tur samen med Kristine. Vi kjørte til Stange og videre sørover og tok av hovedvegen ved Malungen. Parkerte ved Gjellbekksætra. Derifra gikk vi til Årkjølen og Søndre Fjellsjøhøgda. En ganske fin tur. Overskyet og litt snøvær.

Map    

Nystølvarden

Date:
15.10.2016
Distance:
10.2km

Etter en veldig god frokost på hotell Bardøla på Geilo dro vi videre til Golsfjellet. Vi tok av fra hovedvegen like før fylkesgrensa og kjørte inn mot Brenn og parkerte i krysset nedenfor Vardhovd. Stor parkeringsplas. Planen var å gå en runde om Nystølfjellet, Nystølvarden og Meitebekkfjellet, derfor gikk vi råket mot Dugurdstjernet. Men det var en veldig sur og kald vind i tillegg til null sikt i tåka, så vi bestemte oss for å bare gå råket frem og tilbake på Nystølvarden. Etter turen kjørte vi hjem igjen til Hamar.

Map    

Vøringsfossen og Ishaugene

Date:
14.10.2016
Distance:
16.3km

Etter et hyggelig opphold på Askøy reiste jeg og Kristine hjemover fra Askøy i 10-tida. Planen var å ta kjøreturen i to etapper, med overnatting på Geilo. Vi kjørte om Voss til Eidfjord og parkerte ved Vøringsfossen. Derifra gikk vi det gode råket mot Ishaugene. Vi tok av råket sørvest for Vetle Ishaug og gikk de siste 200 høydemetrene i bratt, men snilt terreng. Fra Vetle gikk vi rett vest mot Store. Her var det en del snø, men fint å gå.

Map