Archive - Date

Collected lists

Skaget

Date:
26.07.2014
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med pappa og Johannes. Gikk i fra demningen ved Øyvassosen stien til Storeskag, men gikk opp til Buatinden. Så krysset vi over stien i gjen og opp på Marsteinshøgda. Her fulgte vi hele ryggen mot sør og ned igjen på stien til Storeskag. Derifra opp på Skaget via Kringlehøgdi. Ned igjen over Nasen og Toreknatten før vi gikk i ulent terreng over til Klanten. Derifra kom vi for inn igjen på stien til Øyvassosen.

Map    

Styggehøe og Nordre Bukkeholstind

Date:
22.07.2014
Characteristic:
Hillwalk

Onkel Jan, Synnøve og Arne reiste tilbake til Molde etter turen til Nordre Semmelholstind, mens Johannes og jeg bestemte oss for å gå en tur til. Turen gikk til Styggehøe og Nørdre Bukkeholstind. Som de foregående dagen gikk vi innover Visdalen. Vi fant et sted der elva var bred og med lite strøm og vasset over. Så gikk vi oppover langs med Bukkeholsbekken til Bukkeholet. Derifra tok vi en avstikker oppom Bukkeholshø. Nede igjen i Bukkeholet begynte vi på den lange oppstigningen til Styggehøe. Derifra gikk vi ned eggen og over de to vesttoppene. Vi krysset en liten del av Bukkeholsbreen og gikk opp på den første østtoppen til Nordre Bukkeholstind. Derifra måtte vi gå samme veg ned igjen og gikk opp Bukkeholsbreen til vi var på vestsiden av Nørdre Bukkeholstind. Vi gikk opp >>>

Map    

Nørdre Semelholstinden

Date:
21.07.2014
Characteristic:
Hillwalk

Johannes, Synnøve, Arne, onkel Jan og jeg gikk i vegen innover Visdalen mot Nordre Semelholstind. Lang inmarsj innover Visdalen før vi skrådde oppover mot Semelholstjønnet, som er et fint lite vann. Deretter ble det brattere opp mot Nordre Semelholstind, med litt enkel, morsom klyving opp til en fortopp som ikke er merket av på kartet (og er under 2000 moh). Derifra ble det en morsom egg ut til selve toppunktet. På toppen var det mye finere utsikt enn forventet. Nede igjen ved Semelholstjønnet var det godt med et bad i varmen. Tilbakegangen til Spiterstulen var lang, men grei. En veldig fin tur.

Map    

Store og Vestre Memurutinder

Date:
20.07.2014
Characteristic:
Hillwalk

Reiste til Spiterstulen sammen med Johannes på lørdag kveld, der møtte vi Arne, Synnøve og onkel Jan. Målet for turen på søndag var Vestre Memurutinder, som onkel Jan mangler. Vi gikk i vegen innover Visdalen og opp Hellstuguåe og opp den bratte bakken til Veoskaret. Derifra ut på Vesttoppen på Store Memurutind før vi gikk videre mot V1. Vi vurderte å gå videre mot V3, men bestemte oss for å snu på V2. Vi surret litt på veg ned til Hellstugubreen, men fant til slutt en ok veg ned. Langt tilbake til Spiterstulen.

Map    

Søre Revåkampen

Date:
12.07.2014
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med pappa.

Map    

Prestkjerringa

Date:
06.07.2014
Characteristic:
Jogging
Map