Archive - Date

Collected lists

Soleibotntind

Date:
28.06.2014
Characteristic:
Alpine trip

Tur sammen med Gjøvik DNT. Onkel Laurits og Anders hentet meg på fredag og vi kjørte til Ringsdalen hvor vi satte opp teltene. Været på fredag var ikke spesielt fint, men det så ut til å klarne opp litt utover kvelden. Vi våknet opp til strålende vær lørdagsmorgenen og alt lå til rette for en fin tur. Vi kjørte opp til Berdalsfjellet og gikk i retning Lauvnostinden derifra. På Lauvnostinden gjorde vi oss klare med klatreutstyret og gikk i vegen eggen utover. Vi gikk til skaret mellom Nordre og Store Soleibotntind, hvor vi begynte å sikre. Ruta til Nordra gikk på skrå opp østsiden av fjellet. Samme vei ned igjen. Nede i skaret sikret Odd Arne oss en og en over snørenna. Derifra fulgte vi delvis eggen, delvis mot høyre opp til Store. God pause på Store hvor vi la bort klatreutstyret >>>

Map    

Kidliknappen

Date:
22.06.2014
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med pappa i veldig surt og kaldt vær. 4 grader når vi gikk i vei fra bilen og snø, regn og hagl store deler av turen i tillegg til sur vind. Vi parkerte mellom Kidlia og Roåker og gikk fin sti opp til Kidliknappen. Derifra gikk vi over noen småtopper til Skjenafjellet. Derifra gikk vi tilbake mot Roåkerknappen, også nå over noen småtopper, blant andre storfjellet. Fra Roåkerknappen gikk vi ned igjen til bilen via Søre Kidliknappen. Nede ved bilen igjen kjørte vi videre til Linviksetra, her var det delvis dårlig veg, spesielt mellom Kidlia og Roåker. Gikk den meget korte turen opp på Lindvikknappen før vi kjørte hjem igjen.

Map    

Valsfjellet

Date:
21.06.2014
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med pappa. Reiste hjemme fra i ellevetida til Valsvatnet ved Gålå via Børkdalsvegen. Vi gikk fin sti opp på Valsfjellet og gikk i ulendt terreng til Søre og tilbake. Vi reiste så og gikk på Årstulhøgda. Kaldt og surt vær.

Map    

San Marino

Date:
06.06.2014
Characteristic:
Hike

Familietur til Italia med mamma, Johannes, tante Sigrid, tante Anne Grethe og onkel Laurits. Var først i Venezia og i Ravenna, før vi tok en dagstur til San Marino. Var oppom alle de tre tårnhøydene, fantastisk utsikt fra disse.

Map    

Prestkampen

Date:
01.06.2014
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med pappa. Vi skulle egentlig på Killiknappen, men veien inn dit var stengt. Da reiste vi videre til Skei og parkerte ved bommen til Torsdalen. Derifra gikk vi rett opp alpinanlegget til toppen av Skeikampen og videre over Nordre til Avlundskampen, opp på Prestkampen og ut til den første Bånseterkampen. Derifra gikk vi ned til Torsdalen og fulgte bilveien tilbake. Strålende vær og varmt. Var igjen noe snø både i terreng og langs Torsdalsvegen.

Map