Archive - Date

Collected lists

Muen

Date:
14.08.2012
Characteristic:
Hillwalk

Liten tur på vei fra Gausdal til Trondheim. Ok vær på turen, men overskyet. Veldig bra sti til toppen, utrolig mange varder der oppe. 30 min opp, 20 min ned.

Map    

Søre Langsua

Date:
12.08.2012
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med pappa og Johannes. Kjørte inn til Liomsetra og gikk inn til Langsuplassen over Skardtjønnhøgda. Liten pause der før vi gikk vider til Hyllefjellet og til Søre Langsua. Ned igjen gikk vi om Vesterheimshytta til Langsuplassen. Derfra gikk vi over Nonstjønnsengan og Vakkerlifjell tilbake til Liomsetra. En lang tur i fint vær.

Map    

Nordre Langsua

Date:
11.08.2012
Characteristic:
Bike trip - mixed

Sykkel og gåtur sammen med pappa og Thorbjørn Helleberg. Syklet i fra kommunegrensa mellom Gausdal og Lillehammer i Rudsbygd (mamma kjørte oss dit). Syklet til Revsjøen på rundt tre timer og tok turens første matpause. Derfra gikk/trillet vi inn over mot Langsua, jeg satte syklene like før stien mot Prestkampen, mens Thorbjørn hadde sykkelen med til innenfor Nonstjønnkampen. Tok en ny pause på Nonstjønnsbua før vi fortsatte til toppen. Omtrent samme vei tilbake, men ble hentet i Svatsum etter ca. 10 timers gange og sykling. Strålende vær hele turen.

Map    

Tjernshaugen

Date:
06.08.2012
Characteristic:
Jogging
Map