Archive - Date

Collected lists

Moldefjellet

Date:
04.09.2010
Characteristic:
Jogging
Map    

Snøhetta

Date:
12.08.2010
Characteristic:
Hillwalk

Tur til Dovre sammen med Johannes og pappa. Gikk på hovedtoppen og midttoppen to dager på rad. Dag 1 gikk vi ifra parkeringsplassen ved Snøheim og opp på Hovedtoppen og Midttoppen. Vinden var sur hele turen, det regnet og sikten var skjelden bedre enn 50 meter. Vi ned igjen til Reinheim, hvor vi så en liten moskusflokk. Dag 2 gikk vi på Vesttoppen. Sikten var fortsatt dårlig, men det regnet og blåste mindre. Nesten på toppen bedret været seg og vi fikk litt sikt. Når vi gikk ned igjen ble været bare bedre og bedre. Vi ble litt usikre om vi hadde vært på det høyeste punktet på Midttoppen eller om vi hadde snudd før. Så vi gikk opp igjen til Stortoppen og Midtoppen, sansyneligvis hadde vi vært på selve toppen. Men vi fikk i hvertfall utsikt fra toppen!

Map    

Store Smørstabbtind, Storgrovhøe og Steindalsnosi

Date:
08.08.2010
Characteristic:
Hillwalk

3 dagers tur i Jotunheimen sammen med Johannes. Den første dagen gikk vi i fra Krossbu og opp langs Leira og rundet Leirbrean og opp på Store Smørstabbtind. Gikk videre derfra til Storbratinden og fulgte topplatået over Veslbreatind og Hurrbreatind og til Veslfjelltind. Derifra rett ned igjen til Krossbu. Fint vær og god utsikt hele turen Den andre dagen gikk vi i fra Elvesæter og opp Brånåvegen til Storjuvbrean. Gigg over bretunga da elva var for stor til å krysses tørrskodd. Gikk opp i siden til nederste enden av Vestre Storgrovbrean, gikk videre opp i mellom de to Storgrovbreene til Fremste Storgrovhøe og Bakarste. Vi vurderte å gå til Storgrovtinden, men bestemte oss for å ikke gjøre det. Gikk samme rute ned igjen. Fint vær denne dagen også. Dag tre var været mye dårligere >>>

Map    

Storhaugen

Date:
10.07.2010
Characteristic:
Bike trip - off-road
Map    

Snæreskampen

Date:
09.07.2010
Characteristic:
Hillwalk
Map    

Store Skagastølstind

Date:
04.07.2010
Characteristic:
Alpine trip

Tur sammen med Erik og Siv Jeanette. Vi gikk grytidlig om morgenen med leid fjellfører fra Turtagrø. Vi gikk om hytta på Bandet, ruta vi fulgte derifra var om Galleriet og opp Vigdals sva. Dette var min første klatre tur og første gang i rapell. Møtte ingen andre turgjengere denne dagen, værvarselet hadde vært truende med regn og vind. Været ble bedre enn fryktet, det var overskyet og en del vind, men vi hadde gikk noen korte glimt med fin utsikt.

Map    

Nuken

Date:
05.05.2010
Characteristic:
Bike trip - off-road
Map    

Vangsen

Date:
27.02.2010
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Map