Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

VFHS Topptur til Styggehøe

Date:
27.04.2017

Våknet opp til turdag nr to. Det var meldt drittvær kvelden før, men nå så det litt bedre ut. Det var overskyet med litt snø i luften. Vi bestemte oss for å prøve uansett noe vi IKKE angret på!!!! Etter 40 minutters gange sprakk skydekket opp og etter 10 minutter til var det fullstendig blå himmel og sol! Turen opp gikk fint, fortsatt mye snø på den rette siden av dalen. Resten av turen kan ikke beskrives med ord, bilder eller film. Rett og slett den beste skikjøringen jeg har opplevd. Skikjøring rundt 30 grader, Pudder på toppen med store flanker uten ett eneste spor, Artige dropp og formasjoner på vei ned, og litt deilig slush på slutten! Takk!!

Map     2 comments

VFHS Topptur til klassiske Galdhøpiggen. Dyp puddertur!

Date:
26.04.2017

Yr og storm vinglet som fulle sjømenn denne uka. Det ble melt alt i fra full sol til hele dager med snøvær. Heldig vis ble det bortimot så perfekt som det kan bli i fjellet! Onsdagen var det Galdhøpiggen i fra Spitertulen. Delvis skyet gav god temperatur for de bratte bakkene. Jeg gikk stort sett i front for å tråkke spor i den til tider lårdype snøen. (godt av litt ekstra trening:) Litt vind på toppen, men masse deilig snø hele veien ned! ikke ble det flatt lys heller. Fantastisk pudderføre med gledesrop og breie smil på alle menn og kvinner! Desert og burgere på grillen ved den åpne hytta ved teltplassen smakte godt etter tur. Vi la oss med uvisshet om det skulle bli tur dagen etter, for nå hadde yr og storm bestemt seg for å melde drittvær hele dagen. Det var ikke annet å >>>

Map    

VFHS Topptur til Heimre Fagerdalshøe

Date:
19.04.2017
Map    

Påsketur på Høgdebrotet med Åsmund, Line og Leah

Date:
14.04.2017

Nesten eneste god-dagen i påska. Forventet et hav av folk, og det stemte! Vi var en av de første som gikk opp, turstart ca 0830. Deilig solfylt dag med perfekt temperatur. Som kjent, er det tidenes dårligste snøforhold i øst, men de 10-15 cm med nysnø som kom dagen før gjorde denne turen helt fantastisk. Tørr god snø hele veien ned!

Map