Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Topptur Galdhøpiggen med Vfhs

Date:
28.04.2015

32 av 32 elever kom seg til tops, etter noen timer med rolig gange i solskinn og puddersnø. Det var meldt -24 grader på toppen, men sola jorde det hele en god del bedre. Snøen var løs og fin fra topp til bunn. Mine litt for smale ski, gravde seg litt for dypt de siste 400hm, men ellers fint kjøreføre.

Map    

Kveldstur - Topptur på Spiterhøe med VFHS

Date:
27.04.2015

Planen var å lage camp og forberede oss til Galdhøpiggen fra Spiterstulen dagen etter, men siden det var så sykt godt vær, måtte det bli en liten ekstra kveldstur. Kongesnø den øverste biten ned fra Spiterhøe. Resten var ikke mye å skryte av :) Fin tur i solnedgang.

Map    

Topptur Nibbi med VFHS

Date:
14.04.2015

Fin snø, Crazy mye vind på toppen!

Map     1 comment

Topptur på Steinflytinden. Line, Åsmund, Ole mfl.

Date:
03.04.2015

Snasent vær, påskeferie og tid for tur. Hvis man ser bort ifra den lange anmarsjen til foten av fjellet, er dette en utmerket randonee-tur. Det er ca 1100hm med nedkjøring fra toppen, og ved fine forhold kan dette gi en konge opplevelse. Med tanke på hvor mye vind det har vært i vinter, hadde jeg ikke de store forhåpningene ang snøen. Som forventet var det hardt og stedvis isete, men de øverste og bratteste 100m var overraskende gode. Som vanlig veier det fine topppunktet og den fine utsikten opp for den noe skuffende nedkjøringen :)

Map