Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lundehøgda

Date:
27.07.2015
Map    

Lundehøgda

Date:
25.07.2015
Map    

Djuptjernkampen (Nord-Aurdal)

Date:
19.07.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:21h
Distance:
13.1km

skulle vært hjemme og pakket ut og ryddet etter å ha vært på ferie i 3 uker, men med godt vær så fristet det mer med en topptur. Valget falt på kommunetoppen i Nord-Aurdal som var passe langt unna og passe lang tur. Når jeg kom hjem fikk jeg også tid til en liten kajakktur på Mjøsa i min nyinnkjøpte kajakk :-) Utsikt fra Solskiva mot Djuptjernkampen

Map     2 comments

Familietur til Slumpan (Rindal)

Date:
13.07.2015

Familetur med13 personer i alderen 4 år til 75 år. Parkerte på en liten parkeringslomme litt før demningen ved Gråhaugen. Stien til Slumpan er skiltet fra denne parkeringsplassen. Må skryte av turstigruppa i Rindal for å tilrettelegge med fine turstier, merking og skilting til mange fine turmål i Rindal !. Dessverre kom tåken og la seg på toppen så vi hadde ingen utsikt fra toppen.

Map    

Rambjøra (Surnadal)

Date:
11.07.2015

Kjørte av og parkerte rett etter brua som går over Inneråa i Todalen. Fulgte skogsbilvegen oppover lia til vi kom til skoggrensen. Her var det myr og vi mistet vi stien, men fant den igjen litt lenger oppe. Gikk videre over Litjfjellet og opp til Vassnebbvatnet. Fra Vassnebbvatnet fulgte vi stien litt videre oppover, men skrådde fort mot Botnebba og deretter videre mot Rambjøra. På tur ned fulgte vi stien hele veien og den gikk forbi en liten hytte ved skoggrensen.

Map