Archive - Date

Collected lists

Vasets skiløyper - eventyrskog

Date:
31.12.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
15.4km

Vakre omgivelser med trivelige folk før nyttårsfest.

Map    

Snowboard

Date:
31.12.2020
Distance:
3.4km

Map    

Hesthovde nr 2

Date:
30.12.2020
Distance:
1.9km

Map    

Going down - Pur glæde

Date:
30.12.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
3.7km

Bare nedover, ned Solsteinslie, Marabakken. Mest i oppkjørte scooterløyper. En sann fryd, spennende skogsløyper, under "portaler" og tunge greiner, nedtynget av mengder med snø.

Map    

Hesthovde - delvis i dyp snø

Date:
30.12.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
2.0km

I starten var det tråkket spor, men etter hvert måtte jeg gjøre grovarbeidet selv. Oppe på Hesthovde var det nå gode spor, i hvert fall for trugetur, og fin nymerket løype ned til hyttefeltet. Jeg får til tider svært god fart på skia nedover i sporet, men utenfor stopper det helt opp. Men det er ikke farlig med et fall eller to, da alt omtrent er mykt.

Map     2 comments

Going down - et basketak

Date:
29.12.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
10.0km

Det jeg trodde skulle bli en lett flytetur ned bakkene under Hesthovde og til Vang ble alt annet. Det gikk simpelthen ikke fremover av seg selv, selv om bakkene har brukbar helning. Det var meterdyp løssnø og tunge bøyde trær til hinder og besvær over alt. Opp valgte jeg vegen. Men vakkert da. :0)

Map    

God Jul fra Oslo

Date:
24.12.2020
Characteristic:
Other winter trip
Distance:
6.3km

Etter en uke borte fra Tigerstaden ble jeg lurt til å tro at det var fine skiforhold sør i Nordmarka. Snakk om å ta feil..... Is, grus, steiner som stakk opp, og veldig lite snø. Men i nydelig vær, etter våteste høst på 69 år, var det deilig å komme seg ut i marka og prøve å finne snø. Opp slalåmbakken, mellom snøkanonene var eneste plass hvor man fikk en noenlunde sammenhengende distanse. Ellers ble det mye fotgåing også. God Jul

Map    

Kommunetoppen i Namdalseid - Øyensskavlen

Date:
17.12.2020
Distance:
10.0km

Avstikker på vei til Namsos, ikke mer enn 5 km ekstra i bilen er innafor. :0)) Parkerer på p-plassen ved Myrmoen, som eneste tidlig en torsdags morgen. Litt tåke og ennå har ikke mørket sluppet helt taket. Det er ikke ordentlig vinter ennå, så veien opp mot masta er lettgått. Det er hjulspor i det lille som er av snø, etter hvert som man kommer opp i høyden. Men jeg har med et par truger, sånn i tilfelle, og et par værnebriller. Oppe ved Kalnestjønnin er det is på vannet og 10cm med snø i terrenget. Når strømledningen forlater vegen tar jeg av retning masta, og korter inn svingen som veien gjør. Snøen er hard og det går fint. Oppe ved masta tar vinden godt og det er mer ujevnt med snø. Jeg hopper i trugene og beholder de på helt til jeg er nede på veien igjen. Fra masta >>>

Map     1 comment

Rundtomkring på Bygdø

Date:
12.12.2020
Distance:
14.1km

Map    

2. skitur Oslo 20/21

Date:
11.12.2020
Distance:
15.2km

Bra forhold. Trått føre.

Map