Archive - Date

Collected lists

Valla- og Saudehornet

Date:
30.09.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.3km

Flottesen tur i grisete vær. Kraftig vind, øs pøs regn, slaps, bekker i stien, snø fra ca. 400 moh, så si helt hvitt fra 600 moh., hagelbyger, nesten ikke sikt på toppen, men likevel fantastisk utsikt og majestetiske fjell. Ikke mange andre ute i slikt føre, men i lavlandet møtte jeg to som luftet bikkja. Over 200 meter ingen andre.

Map    

Rankonøse og Klanten fra Hestebotten - høsttur i godvær

Date:
21.09.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
16.4km

Flott tur ifra p-plass i Smådalen. Herfra noe ned til dalbunnen, kryssing av Smådøla på fin trebro, så videre inn Hestebottnen, langs Tverrånen, nesten helt fram til vannet, før vi brøt oss opp flanken, Graverskardet, opp til sadelen mellom Rankonøses høyeste punkt og Klanten. Derfra først bortom toppunktet. Her så vi idag hele Jotunheimen, med melisdryss. Pga kraftig vind var det ikke noe å henge rundt toppen for, så¨det ble kun tatt noen bilder før vi returnerte samme vei ned i sadelen. Så kjapp tur bortom Klanten, med sin flotte utsikt sørover ned Smådalen, med elven som slynger seg så vakkert nedover. Været var mildt og solen skinte hele tiden.

Map     1 comment

Nystølen fra Vardhovden

Date:
08.09.2019
Distance:
10.1km

Flott liten rundtur i for meg ukjent terreng. Her var det flott utsikt og deilige lettgåtte stier. Mye tyder på at dette også er et flott skiterreng, med mange løypemuligheter. Hyggelig tur med Rusla. Været bra, men med drag av høst. Jeg var den enste med shorts og t-skjorte i alle fall ;0)) Utsikt langt inn i Jotunheimen vestover.

Map