Archive - Date

Collected lists

Tågheia

Date:
30.11.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
6.6km
Map    

Nonstinden

Date:
28.11.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
12.5km

Tålig bra vær så det frista med en søndagstur. Brøyta veg til Bøstølen. -16 ved parkering. Lite snø i starten, men såle som blei stadig bedre fra vel 500 meters høgde. Først på godt spor til toppen. Rant ned til vi møtte skyggen. Tok deretter en tur opp på vesttoppen. Fikk sol til tregrensa på siste retur, da ho hadde kommet vest for Taskedalstinden. (Altfor) mange andre som også synes det var lurt med en tur til Nonstinden. Populært fjell. Godt oppoverspor. På veg mot Vesttoppen. Nonstind-nåla (eller Nonstopp som jeg liker å kalle den) i bakgrunnen.

Map    

Tågheia & Frænavarden.

Date:
27.11.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
10.5km

Skyer i sør holdt igjen sola på formiddagen, før det blei en virkelig flott vinterdag i Marka. 30-35 cm nysnø på bar (og våt) bakke. Det blei to turer oppom Tågheia og tråkking av spor til Frænavarden. Ikke borti så alt for mye stein heller. Godt med litt sol. Ved Skihytta. På Tågheia's østrygg. Frænavarden lokker i bakgrunnen. Prøverun fra Tågheia. Frænavarden next. Fonn i sørsida av toppen ga steinfri retur. Mot Moldeheia. Ved Tjønnan.

Map    

Tågheia

Date:
26.11.2021
Distance:
6.4km

Blåtime og sesongens første skitur i Marka. En spreking med smalere ski hadde tråkka spor på Tågheia.

Map     2 comments

Varden - Skihytta.

Date:
24.11.2021
Map    

Moldeheia

Date:
21.11.2021

Søndagstur m/ Brynhild. Litt nysnø i høgda.

Map    

Varden - Tågheia - Hatlelihaugen.

Date:
17.11.2021

Map    

Brattlihaugen & Varden.

Date:
16.11.2021
Distance:
4.3km
Map    

Trolltinden

Date:
14.11.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
9.4km

Klarvær på morran så det blei en ny tur til Trolltind. Brynhild blei med for sesongdebut på nye ski. Tok en variant oppover for å gå i sol, samt tråkke vårt eget spor. Traff på noen få andre i toppområdet, men vi var før søndagsrushet. Mildere i dag, så snøen blei kram, iallefall i sola, påskestemning. Gradvis tiskyende etterhvert. Åbittind - Trolltindmassivet fra turstart. Påskestemning i lia. Silkeføre Mot Åbittinden. Ned toppryggen fra Trolltinden. Lunsj i lia. Gradvis tilskyende.

Map    

Åbittinden & Trolltinden.

Date:
13.11.2021
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
10.8km

Droppa både byttedagen til MOI og julehandel på Roseby til fordel for en skitur til Trolltind og Åbittinden. Høy folketetthet der også. Yr hadde lova skyfri himmel hele dagen på meteogrammet sitt, slik blei det ikke. Allikevel stort sett godt lys og fint skiføre. Snøgrense ved parkering, skare med lite styrelag over myrene. Lagt seg opp mye snø på kanten mot Åbittinden, skikkelig brattheng forbi skavl. Setter kursen for Åbittinden. Ut mot havet. På Åbittinden under skyene. Finvær i Aure og videre mot Trøndelag. Fra Trolltinden. Tilbakeblikk Trolltinden.

Map