Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Gaustatoppen turisthytte

Date:
21.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:13h
Distance:
4.6km

Sommerferie med stopp på Rjukan noen dager. En obligatorisk tur for Kimi og meg var selvfølgelig opp på Gaustatoppen. Best å komme seg ganske tidlig fra campingplassen for å sikre seg parkeringsplass tenkte jeg. Det var lurt, for da vi ankom parkeringsplassen på Stavsro var det ikke mange ledige plasser igjen. Nydelig vær og veldig mye folk på tur i steinur:-) Vi gikk ganske raskt og var oppe på turisthytta etter litt over en time. Tok en god matpause der og nøt utsikten. Så var det å ta fatt på det siste stykket mot selve fjelltoppen.. Men ikke søren! Selveste toppturhunden vår, Kimi, var helt bestemt på at han ikke skulle videre. Kanskje alderen begynner å gjøre seg gjeldende? Vel, jeg var ikke så veldig vond å overtale jeg heller, så da ble det retur samme veien ned. >>>

Map    

Skåla opp

Date:
17.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:25h
Distance:
7.8km

Ikke mer enn 3 dager siden motbakkeløpet "Skåla opp", som regnes som Nord Europas tøffeste, gikk her. Tok samme ruta, men brukte over dobbelt så lang tid som vinneren. Fin lang tur, men dessverre mye skyer på toppen. På vei ned landet et helikopter like ved. De skulle samle inn materiell fra motbakkeløpet.

Map    

Rampestreken

Date:
15.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:52h
Distance:
3.1km

Med kone og hund opp fra Åndalsnes i ferien 2021. Kimi måtte bæres opp en trang trapp oppe i lia, men var ikke bekymret for selve Rampestreken. Vi gikk videre opp til gondolbanen etterpå.

Map    

Kyrkja 2032

Date:
11.08.2021
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:49h
Distance:
9.6km

En tur til Kyrkja.. fordi fjellet er min religion✝️ Kjørte opp til Leirvassbu og parkerte der. Fin tur i i mye ur. Ganske bratt enkelte steder mot toppen. Litt luftig også noen steder.

Map