Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Stisykling Heståsen - Lunkefjell - Nordseter

Date:
28.07.2018
Characteristic:
Bike trip - off-road
Duration:
2:17h
Distance:
14.3km

Broder'n skulle sykle Sjusjørittet, og planen var å sykle over fjellet mot Reinsvatnet og se han passere der. Er selv ikke så aktiv lenger i ritt, men synes det er mer givende å sykle på stier uten startnummer. Jeg kom litt sent i gang og stiene var litt mer kupert og knotete enn jeg hadde forestilt meg, så jeg rakk rett og slett ikke frem til Reinsvatnet før alle rittdeltakere hadde passert. Det ble likevel en fin tur i det varme fine været. Kimi er veldig ivrig på å svømme og skuffelsen var nok stor da vi passerte Skjerketjerna som hadde tørket helt ut denne sommeren. Til gjengjeld ble det en lengre badepause ved Nevelvatnet. Tilbaketuren gikk via Nordseter.

Map    

Storronden

Date:
03.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:34h
Distance:
9.1km

Den utrolige sommeren dette året ser ikke ut til å ta noen ende, så det ble enda en fantastisk fin dag i ferien. Vi parkerte på Spranget og leide en sykkel i tillegg til min, slik at kona kunne bli med inn til Rondvassbu. Hun hadde ikke til hensikt å bli med opp på Storronden da Formokampen forrige dagen satt igjen i bena. Hun ville heller sitte i sola på Rondavssbu. Kimi og jeg dundret derimot opp i steinrøysa og var oppe på toppen etter 1 time og 45 minutter. Dette var min første 2000 topp i Rondane. Hvis man ikke har sett mye stein før så har man det i høyeste grad etter en sånn tur i Rondane.

Map    

Formokampen på sykkel

Date:
01.07.2018
Characteristic:
Bike trip - off-road
Duration:
3:45h
Distance:
13.6km

Tid for en bedagelig familetur med kone og hund. Jeg på stisykkel og hun (og hund) til fots. Vi parkerte på Putten Seter etter å ha passert en bom hvor det ikke var mulig å betale med vanlige betalingsmidler, men kun kontanter. Jeg har ikke engang sett kontanter på flere år så det ble vanskelig. Løsningen ble å legge en lapp med mobilnummeret mitt i billettkonvolutten med anmodning om at de skulle bruke tjenesten "Be om betaling" på Vipps. Men jeg har ikke hørt noe siden.. Vi tuslet og syklet på stien oppover i lia denne varme sommerdagen. Sommeren 2018 går vel inn i historien som den varmeste og fineste i dette århundre. Eneste ulempen er at både bekker og små fjellvann er helt uttørket så man må passe på å ha med seg nok drikke til mennesker og dyr. Etter en rolig >>>

Map