Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Fjellskitur i strålende sol og 10+

Date:
26.03.2017
Characteristic:
Backcountry skiing
Duration:
1:18h
Distance:
6.5km

Skulderskade og betennelse i den en foten satte ikke stopper for en dagstur i det fine været. Værmeldingen varslet entydig fantastisk påskevær selv det fortsatt var 4 uker igjen til påske. På grunn av plagene fikk det bli en kort tur, så valget falt på Nevelfjell. Da vi parkerte på den store parkeringsplassen nedenfor Pellestova viste temperaturmåleren i bilen 10 varmegrader ute! Jeg spente på fjellskia med feller og trasket oppover i lia. Det ble ganske tungt for Kimi som tråkket igjennom og dypt ned i den søkkvåte snøen. Vi tok først turen opp over Slåsæterfjellet før vi fortsatte opp på Nevelfjell. Det var ganske mye folk i fjellet denne søndagen selv om det ikke finnes noen oppkjørte løyper over toppene. Fantastisk utsikt i alle retninger fra toppen! I sør synes blant >>>

Map    

Torsæterkampen

Date:
18.03.2017
Duration:
2:57h
Distance:
20.8km

Hadde nok større forventninger til utsikten fra Torsæterkampen. Været var strålende så jeg håpet å se et panorama med i hvert fall Jotunheimen og Rondane samtidig. Dessverre lå toppen inne i relativt tett skog. Skiløypa opp til der den nedbrente skihytta Rausteinshytta lå var helt nypreparert og hadde trikkeskinnespor, så skituren ble likevel helt fantastisk. Fra Rausteinshytta og opp til toppen var det kun 250 meter i et scooterspor. Tok en avstikker til et punkt øst for toppen der det var noe bredre utsikt.

Map    

Bursdag på Fjellsjøkampen

Date:
11.03.2017
Duration:
2:23h
Distance:
16.8km

Når været viser seg fra den siden den gjorde i dag, kan jeg ikke se noen bedre måte å feire bursdagen sin på. Med hyggelig selskap (Faltcoated Retriveren Kimi), gode ski, og litt kaffe og snacks til både hund og bursdagsbarn (..barn?), så ble dette en fin dag. Det har blitt noen turer hit, men dette var jaggu en av de fineste.

Map