Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tur til Oljedirektoratet

Date:
20.09.2016

Jobb tur til Stavanger. Jeg kom en time for tidlig til møte i Oljedirektoratet. Da rykket det litt i kommunetopp foten, så det ble en rask avstikker i dresssko til toppen på Ullandshaug. Prøvde å gå sakte men ble svett likevel i det varme fine været. Turen tok 25 min tur retur.

Map    

Guttenes årlige Fjelltur

Date:
17.09.2016
Duration:
4:10h
Distance:
9.2km

Kjørte fra Flatningen mot Riddarspranget og fulgte en grusvei i 8 km til Sallii sæter. Litt grått fra morgenen men det var i ferd med å klarne opp. Lett fin tur oppover. Mye jegere ute. Møtte Knut Villa med familie. Ble etterhvert kjempevær og det ble en riktig så bra tur. Retur til Flatningen for et bad i fjellvannet. Veldig forfriskende etter en meget varm dag. Glemte kortbuksa på turen. Deretter herlig elgemiddag med mye godt å drikke attåt. Med på tur: Bjørn, Frode, Tore, Espen, Nils og Henrik.

Map    

Lommedalstopper

Date:
11.09.2016
Duration:
2:14h
Distance:
5.4km
Map    

100 turer

Date:
09.09.2016
Map    

Kolsåsplatået

Date:
04.09.2016
Map    

Vidvangshøgda

Date:
03.09.2016
Duration:
3:49h
Distance:
12.0km

Hovedmålet for turen i dag var Vidvangshøgda, men jeg vil også besøke Danielshøgda med mye spennende historie. Gikk fra Tobonn i Lommedalen. På veien opp traff jeg tilfeldig min gode kamerat Espen. Han ville gjerne være med på min planlagte tur, men dessverre ringte kona og han måtte snu ved Jonsrudkampen. Jeg fant ingen sti det første stykket fra Jonsrudkampen, men kom innpå etterhvert. Vidvangshøgda var en trist skogstopp, men kommunetoppen er jo litt hyggelig. Herlig lunch i sola på svaberget her. Jeg gjorde en innsats på å finne høyeste punkt. Det står mellom PB-varden og ett punkt ca 40 m nord der kartverket mener det er høyest. Jeg klarte med min høydemåler heller ikke denne gangen å finne noen forskjell. Samme resultat som KnutSverre. Danielshøgda bærer sitt navn etter Daniel >>>

Map     1 comment