Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Trysilfjellet

Date:
28.11.2015

Bærums Verk langrennssamling for ungene. Ruskevær og ganske dårlige skiforhold. Sto over andre langrennsøkta og tok bilen opp til Skihytta. Herfra kort tur til topps uten ski. Litt vanskelige forhold pga stein med snø imellom. På toppen var det praktfull solnedgang. Her møtte jeg også en spreking fra Fredrikstad som hadde løpt helt fra hotellet. Han var lommekjent og viste meg den blåmerka ruta jeg aldri fant på vei opp. Det ble derfor lettere ned igjen ved å følge hans fotspor. Natt til søndag kom det mer snø, slik at søndagen ble bra på ski.

Map    

Gråberget

Date:
14.11.2015

Veteranspeidertur til Jarles hytte på Damtjern. Fantastisk flott hytte, og Jarle hadde ordnet det slik at Vidar Bakken fra Løvlia laget mat til oss. Lørdag gikk turen til Gråberget. Fin topp, med kjempeutsikt, som jeg ikke hadde besøkt før. Avsluttet med pølsegrilling ute på Damtjern før vi kjørte hjem. Ulv, Jan Fredrik og Jarle var med.

Map    

Caldera Trasera Lanzarote

Date:
08.11.2015
Map    

Toppturer Lanzarote

Date:
07.11.2015

Flott vær og planen var topptur først og bading etterpå. Startet på Montana de Guanapay. Dette er et landemerke ovenfor Tequise pga borgen Castillo Santa Barbara. Høyden lest fra en turist guide er 452. Kjørte videre mot det høyeste fjellområdet der jeg hadde Rincon del Castillejo (615) som mål. Dette er den høyeste toppen som kan ses fra Bungalowen nede på Playa Famara. Skikkelig bratt utfor kanten på toppen. Stakk også oppom gjerdet til høyeste Penas del Cache, som er inngjerdet (militært område). Videre gikk ferden til Haria og Maguez der vulkanen Los Helechos ble besteget. Dagens hardeste, - mye løs sand. Men vi snakker småturer. Avsluttet med Mirador del Rio helt i Nord der jeg gikk ut på toppunktet. Her var det satt opp noen forbudskilt for å få folk til å gå inn >>>

Map    

Snuen

Date:
01.11.2015
Map