Archive - Date

Collected lists

Favourite peaks

Kragerø raid

Date:
27.03.2021
Duration:
4:00h
Distance:
13.5km

Noe skal man jo finne på. pf>100 Telemark gir god trim, utforsking av nye steder, fine opplevelser og turer. Kohort Solheim på tur. 1. Moldfjell (184 moh): Fra nordvest. Litt snø i starten, men lite oppover lia. Greit å gå opp her. 30 minutter, 1.2 km, 134 hm. 2. Skjærsjøknuten (170 moh): Parkerte noen hundre meter forbi stistart (vi kom fra nord). Endel snø i starten, men fast og fin å gå på. Mindre og ingen snø etterhvert. Fulgte sti hele veien. Artig og bratt renne opp. Glatt og sleipt etter endel regn, men fine røtter å holde seg fast i. Var også utom utsiktspunktet mot sørvest. 54 minutter, 2,4 km, 121 hm. 3. Lovisenbergkollen (189 moh): Parkerte ved Langtangen. Masse stier i området, og merket opp til Lovisenbergkollen. Fulgte sti hele veien. Møtte tre mennesker og en >>>

Map    

Husvik, skulle vært klatring

Date:
23.03.2021
Map    

Stangefjell, Ulefoss

Date:
22.03.2021
Distance:
5.0km

Siden Lofotturen blei avlyst, var det bare å komme seg til Bø og hente SolVei hjem igjen. Må jo håpe det går an å få seg noen turer med bobilen. Og man kjører til ikke tur/retur Tønsberg-Bø uten å få seg en liten tur. Valget falt på Stangefjell, både fordi denne ligger nærme veien, og fordi det var stor sannsynlighet for å slippe vasse i snø. Fin sti hele veien og kun noen korte partier med is. Fin furuskog oppigjennom.

Map    

Klatring Hauganåsen, Stavern

Date:
20.03.2021
Characteristic:
Climbing

Jaja, så blei vår 3-ukers tur til Lofoten avlyst, denne påska også. Denne gangen "selvvalgt", og det føles helt riktig. Så da er det bare å finne på erstatningsturer og -aktiviteter. Startet med en klatredag på Hauganesåsen, hvor vi ikke har vært før. Var en del folk, men ruter nok til alle. Ble både topptau og ledklatring. Deilig å ta i fjell igjen! På vei hjem stakk vi oppom klatrefeltet på Signalen for å sjekke ut denne. Er nok litt vankeliger ruter der (for vansklig for meg?). Også her var det litt folk. Fin utsikt fra toppen av Signalen da :-)

Map    

Vealøs vestre

Date:
16.03.2021

Nok en tur til Vealøs vestre, denne gangen med Ivar. Hadde kjørt SolVei til Bø for en liten skjønnhetspleie. Så på returen var det jo en fin anledning til å få seg en tur. Hadde egentlig tenkt oss Vealøs østre denne gangen. Men med et kraftig snøvær for noen dager siden, og deretter mildvær, var det rett og slett et møkka føre. Det var heller ingen tråkk opp mot østre. Så da ble det en treningstur til vestre istedet. Tungt slureføre på smalt tråkk i våt snø opp langs den ubrøyta veien. 40 minutter opp på det føret ga god trim! En hagleskur møtte oss velkommen på toppen, men også litt solskinn og utsikt. Vakkert. Ja ja, nei nei. Det får bli østre på sommerføre istedet.....

Map    

Vealøs vestre

Date:
07.03.2021
Distance:
9.3km

Med Ingvild. Broddeføre fra bunn til topp, men det gikk bare fint. Hadde håpa på østre også, men over dit var det ingen tråkk. Og med et skarelag som holdt ca 70%, var det fortsatt 30% av skritta man gikk igjennom. Droppa derfor østre og tok heller en tur nedom kapellet og opp igjen.

Map    

Bumundkampen

Date:
05.03.2021
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
3.3km

Map    

Gitvola

Date:
05.03.2021
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
19.0km

Map