Archive - Date

Collected lists

Favourite peaks

Lofoten i mitt hjerte

Date:
28.01.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.8km

Eldreomsorgen i dag har bestått av reparasjon av kofte, vaffelspising og kaffedrikking med naboen og litt rydding. Ivar overtok og så ble det opphenging av fisk til tørking, fremtidens tørrfisk. Så mens lammesteika sto i ovnen fikk jeg meg en liten tur til fjells mens det ennå var lyst. Takknemmelig for at jeg har en gubbe som lever etter "Happy wife, happy life" :-) Nordnorsk vinterlys er bare helt FANTASTISK !!! Må oppleves! Hadde jeg vært produsent skulle jeg laget sakte-TV av denne pastellfargetida. Så til de som ennå ikke har vært nordafor vinterstid - sett det øverst på ønskelist og bestill flybillett nordover - snarest!

Map    

Til Åland gård over Vetten

Date:
27.01.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.9km

Map    

Eldreomsorg i Lofoten

Date:
26.01.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
2.1km

Julegaven til han gamle far var et ekstra besøk av oss i januar med tilhørende god forpleining. Så dagen i dag er brukt til en tur til Svolvær med besøk i banken, diverse innkjøp og ordnings. Så er det blitt syltetøyeøring, kakebaking, vasking, ordnings, dessertmekking, fotmassasje og rydding. Så mens Ivar tilberedte blodfersk fisk, lever og rogn, fikk jeg meg en tur på fjellet. En sterk halvmåne lyste godt opp hele veien. Kunne tilogmed se forskjell på rypespor og hundespor, så sterkt var månelyset. Beinhardt panserføre hele veien. Tidvis glatt under 1 cm nysnø. Gikk greit å gå, men valgte å ta på broddene på vei ned. Da var det bare å slippe seg løs uten fare for unødig fall og bortkasta kompliserte beinbrudd. Hadde glemt fotostativet hjemme, men fant en gjerdestolpe >>>

Map     2 comments

Kortvarig luksus

Date:
22.01.2018
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
14.0km

Luksus er når man kan ta på seg skia i gården hjemme og gå seg en lang tur. Når man bor et par hundre meter fra sjøen i Ytre Oslofjord skjer dette kun med skuddårsfrekvens. Og det varer bare noen dager. Så nå er det bare å komme seg ut før regnet skal bøtte ned i morra. Valgte fjellskia så det er lettere å gå i forkjølelsestempo, og at ruta kan legges akkurat der jeg selv vil.

Map    

Skitur med Bærumsbærtene

Date:
13.01.2018
Distance:
16.9km
Map