Archive - Date

Collected lists

I haven't joined any lists yet.

Runde i Gausdal Vestfjell dag 2

Date:
07.06.2012
Duration:
7:47h
Distance:
30.2km

Fortsette turen klokken 08.00 etter en litt kort natt på Skjellbreidbua. Det ble seint dagen føt ( Runde i Gausdal Vestfjell dag 1 ). Startet rett opp lia til Skjellbreidskampen . Dette er ikke av det mest spektakulære toppene, men en fin start på dagen. Turen gikk videre rett nordover til Vågskardfjellet . Er det fin utsikt mot Skaget og Langsuer. I det fjernet kunne jeg også skimte noen Jotunfjell. Neste stopp var Reinhamran . På veien passerte jeg den åpne fjellstyrehytta Reinsjøbua, som abolutt så innbydende ut. Mellom toppene Reinhamran og Skruvdalstinden kunne jeg stikke innom nok en åpen bu, nemlig Skruvdalsbua.

Map    

Runde i Gausdal Vestfjell dag 1

Date:
06.06.2012
Duration:
3:11h
Distance:
13.3km

Fridag på torsdag 07.06. Derfor kjørte jeg opp til Gausdal Vestfjell. Jeg forlot bilen i 2.tiden. Fantastisk kveldstemning med lav sol. Nydelig på toppen av Storhaugen. Det var blitt ganske mørkt fa jeg ramlet inn døra på Skjellbreidbua rett etter midnatt. Skjellbreidbua er en av fantastiske Gausdals Fjellstyre mange åpne buer.

Map    

Lang vei for liten topp

Date:
05.06.2012
Duration:
5:42h
Distance:
96.7km

Ideelt sett synes jeg at man bør begynne turene fra egen stuedør. Dessverre er det som regel vanskelig å etterleve dette. Det blir fort mye kjøring. Når man samtidig har undergjort de fleste toppene i eget nærmiljø kan det fort bli mye kjøring. I dag tenkte jeg at jeg skulle leve etter idealet. Fridag midt i uka, og klar for lang sykkeltur. Fåberg Østfjell/Øyerfjellet er nydelig sykkelterreng. Tok lokalbussen til Nordseter (det må være lov), og syklet nordover derfra. På vegen ble det også en liten topp. Skinnfjellet er ikke blant de mest ruvendetoppene, men fordi det er så flatt rundt, er det god utsikt i de fleste himmelretninger. Det går en fin sti opp til toppen innerst i hytteveien. Den fant jeg først på vei ned fra toppen igjen, så det ble en liten omvei for å hente >>>

Map    

Sjogehaugen

Date:
02.06.2012
Duration:
2:16h
Distance:
4.2km
Map    

Hafjell

Date:
01.06.2012
Map