Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skarven

Date:
22.03.2022
Map    

Tarløysa

Date:
22.03.2022

Ettermiddagstur etter jobb. Vindstille og nydelige forhold.

Map    

Øspetinden

Date:
20.03.2022

Startet fra Venås og gikk på ski innover veien til Venåssetra. Toppene i Måndalen er virkelig noe av det mer majestetiske som finnes. En nydelig opplevelse å bare gå transportetappen innover veien. Øspetinden kommer etter hvert til synet og det må være en av de mer iøynefallende skiflankene jeg noen gang har sett. Krysset opp østflanken i fint driv. Vindstille og knalltemperatur gjorde det hele til en stor nytelse. Vel oppe tok jeg en god pause før jeg spente på meg stegjernene, la igjen sekken, og ruslet bortover ryggen til fots mot de to andre panoramatoppene; Søre Sessknubben og Storknubben. Gikk radig bort til første topp, men etter dette brattnet ryggen til og ble utfordrende. Mye opp og ned i diverse renner i vestsiden for å finne trygge passasjer videre. Gikk veldig varsomt >>>

Map    

Kvannfjellet

Date:
19.03.2022

Rolig tur med Harald i godværet. Teste kroppen igjen etter at viruset har sluppet litt tak.

Map    

Skålatoppene

Date:
15.03.2022

Parkerte ved start av hovedtraséen opp til Skåla. Ruslet bortover veien vestover ca en km før jeg tok av på traktorveg oppover skogen. Med covid-virus i kroppen var det bare å ta det med ro oppover bakkene. Sto på toppen av Vesleskåla etter drøye to timer. Ruslet videre mot Skåla, skled ned i skaret mellom de to toppene og hadde en lang lunch og pause i sola der. Trasket deretter rundt bratthenget og mot sørsiden av Skåla og nådde toppen fint derfra. Skled så ned i skaret mot Skålaksla, tok en ny, god pause der før jeg besteg dagens tredje og siste topp. Fin ettermiddagssol og vårslush på nedfarten. En deilig rundtur som kan anbefales!

Map    

Hesteskotraversen i Isfjorden

Date:
14.03.2022

Kul og variert rundtur. En del trasking med skia på sekken. Stegjern var tidvis helt nødvendig på isete og bratte ryggpartier. Gode skiforhold der sola hadde myket opp snøen. Dårlig forhold i skyggen ned fra Klauva med utfordrende gjennomslagsføre kombinert med lettvekts-ski. Østryggen opp til Kyrkjetaket var stort sett lettgått med et par innslag av bratte opptak. Traff på kveldssola på toppen av kirka og deilig, lunt kveldslys ned flanken. En knall dag å gjennomføre en romsdalsklassiker på!

Map