Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Hatlesetnipa

Date:
19.03.2024
Characteristic:
Hike
Distance:
5.3km
Map    

Ein snartur!

Date:
16.03.2024
Distance:
1.2km

Ein snartur og ellers var dagen jobb i godveret! Men, den lille avkoblinga var gull for kropp & sinn! :)

Map    

Ny forunderlig verden!

Date:
16.03.2024
Characteristic:
Other trip

Første tur i ein ny og forunderlig verden! Så heldig å være 10 mnd og begynt å forstå sammenhenger! Nye milepæler i kommunikasjon og utvikling! Alt dette til den finaste årstida våren. Gåsepuser å plukke, snøklokker som har komt fram, fugler som yre kvittrar og den lille elva som lagar fosselyder. Heldig og lykkelig kjenner eg meg som bestemor. Som kan vise den lille, undrande og nyfikne Lale. Den fine verden som ho etterkvart skal få utforske endå meir! :)

Kletten

Date:
16.03.2024

Nokre småærend i Førde og fint med ein liten beinstrekk før tur med Lale og seinvakt!

Map    

Kongsvollen & Blåtind

Date:
05.03.2024
Distance:
9.2km

Nydelig ver og nydelige topper med hav og tindeutsikt! Kontrastane er fine med vår i liane og snø på toppane. Gløymde broddane og fekk litt utfordring med ganske isete skare øverst i stien opp til skaret imellom Kongsvollen og Blåtind. Litt knoting og ommgåing på barmark der. Såg at det kanskje kunne by på litt problem med å komme seg opp på Blåtind. Valgte å gå på Kongsvollen først. Den var nesten fri for snø i solhellinga. Nede i skaret igjen, bestemte eg meg for å prøve å komme meg opp på Blåtind. Brukte ein skarp stein for å hogge nokre spor der det var som hardast å komme seg opp. Det funka som berre det! :) Nydelig å sitte ved varden og skue Sunnmørsalper og kjenne sola varme.

Map     2 comments

Lidaveten

Date:
04.03.2024
Characteristic:
Hike
Distance:
4.2km

Litt trøbbel med kartet

Map    

Hafstadfjellet - Førde

Date:
02.03.2024
Distance:
8.8km

Miriam skulle i bursdags selskap og eg skulle hente ho til kvelden. Mildt og fint med 7 pluss og det vart ein tur til toppen av Hafstadfjellet i påvente av henting. Møtte to personer på veg nedover. Snøsti opp og vind på toppen.

Map    

Amleholten - Sogndal

Date:
02.03.2024
Distance:
4.0km

Fridag og fint med ein tur til Sogndal. Håpte på at det vart barmarkstur opp til toppen av Amleholten. Det var delvis bart og snø/is i stien. Koselig å treffe på Irene og Joar på veg oppover!

Map    

Kletten

Date:
28.02.2024
Distance:
1.5km

Map    

Snømåking av støylstak!

Date:
27.02.2024
Characteristic:
Snowshoe trip