Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lauvåsen uten jordbær

Date:
28.06.2021

Det er mye brattere enn på bildet Prøysen påstår at på Lauvåsen veks det jordbær. Det stemmer ikke. Vi så ikke et eneste ett. Vi kjørte opp ved Løland. Der er det en Vipps bomveg oppover i lia. Parkerte der en graskledd veg tar av til venstre. Vi gikk innover den vegen en del for langt. Det lønner seg nok å ta opp deg første slukta. Vi gikk nok for langt, og kom bort i noen stygge klyve partier. Fin utsikt fra toppen. På veg ned fant vi ei slukt som var litt lengere øst. Den var mye greiere.

Map    

Kvitserk

Date:
25.06.2021

Kvitserk er en topp vi lenge har hatt planer om og komme til. Og finværet i går passet veldig bra. Vi kjørte til Førrevassdammen og gikk derfra. Etter ca. en kilometer begynte kløftene på tvers og melde seg. Og dem ble det mange av. Hva som er høgest på Kvitserk er ikke lett og si. Det er et par punkt som er like høge, men vi var bortom flere knauser. Hadde lest at terrenget nærmere Førrejuvet skulle være lettere å gå i. Men vi var ikke enige i det. Vi gikk der til tilbake. Vi brukte laaaaang tid.

Map     2 comments

Måtte hemmatt også

Date:
23.06.2021
Distance:
52.3km
Map    

Svømmetur

Date:
23.06.2021
Distance:
57.3km
Map    

Havåsen

Date:
22.06.2021
Distance:
2.1km

2 Den heter Havåsen, men jeg så ikke havet. Veldig varmt og mye fluer. 160 hm. Gikk alene da Torhild var opptatt med skriving.

Map    

Ombo

Date:
21.06.2021

Torhild og jeg skulle til Ombo, og gå på røde topper, Det er hele 4 stykker på den øya. Da vi kom til fergekaia på Nesvik så vi ingen merking til Skipavik, så vi spurte en ombordkjøringsdirigent om hvor vi skulle stå. Etter et par minutter kom han tilbake og spurte om vi virkelig skulle til Ombo. Han syntes nok at vi ikke hadde noe der og gjøre, og slett ikke med campingvogn. Vegene var smale, så vi parkerte vogna på første og beste plass. Vi skulle prøve oss på Svidkoll. Kjørte over et gardstun og opp på mer eller mindre brukbare skogveger. Vi kom ikke helt opp til Kro. For å komme dit skulle vi prøve på en snarveg gjennom et juleterefelt. Benveger er sjelden noe sjakktrekk. Det begynte og regne og det var bratt. Stien vidre fant vi aldri. Selv om det var hengt opp kart, >>>

Lølandsnuten

Date:
18.06.2021
Distance:
2.3km

I dag sto Lølandsknuten for tur. Første røde Suldalstopp denne ferien. Kjørte først til Sauda, og siden mot Vanvik. Parkerte ved den første grinda nord øst for toppen. Har lest på en fin raport at det gikk en brukbar sti opp på ryggen. Og det stemte, men 220 høydemeter tar på en slitin kropp. Torhild kalte det a walk in the park , mens jeg kalte det et umenneskelig slit. Fin utsikt på toppen. Da vi gikk ned igjen kom vi til den nederste grinda.

Map    

Bomtur

Date:
16.06.2021
Distance:
4.0km

Vi skulle gå til Venahei i dag. Men den gang ei. Ei stykke oppi lia ville ikke GPSn være med lenger. Kartet ble borte på telefonen. Papir kartet hadde vi selvfølgelig lagt igjen på hytta. Vi fant et topp punkt som vi var sikre på var det rette, Men da vi kom ned igjen til bilen, slik at vi overførte turen til PCn, så så vi at toppen var litt lengere inne. ---- Amatører på tur

Map    

Kloppå

Date:
15.06.2021
Distance:
2.0km
Map    

Dyråsen

Date:
13.06.2021
Distance:
1.2km

Map