Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Jamtetind, startsted Vistdalsheia skistadion

Date:
28.12.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Map    

Gamlehemsveten

Date:
21.08.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur sammen med Jørgen. Parkerte ved vannverket og gikk fin sti oppover langsmed ei elv, over skoggrensa fulgte vi rødmerka sti videre opp, mista stien litt, men det er bare å følge kraftlinja stort sett. Tok en tur innom Hurlaveten først. Fin utsikt mot Ålesund og sunnmørsalpene og nordover mot Midsund. Shortsvær. Brukte 3 t og 50 min opp og ned med matpause, tok det ganske rolig.

Map    

Skåla

Date:
20.08.2016
Characteristic:
Hillwalk

Fin tur til Skålaksla og deretter Skåla. Shortstemp og nesten vindstille på toppen. Fin utsikt til alle kanter. Gikk med Jørgen, møtte Maja og Lasse ved Trollvatnet. Brukte 5t40min med flere pauser.

Map    

Glittertind

Date:
03.08.2016
Characteristic:
Hillwalk
Map    

Kyrkja

Date:
31.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Map    

Besseggen

Date:
29.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Etter å ha våknet opp i en god seng til fint vær på Memurubu, spist en god frokost og tatt en kaffe i sola gikk Jørgen og jeg Besseggen. Beina var ganske slitne fra gårsdagens topptur, så vi tok det ganske rolig. Det var bare å nyte utsikten ned til Gjende og fjellene rundt. På siste del av turen etter å ha nådd det høyeste punktet begynte det å regne, så vi var litt våte da vi kom ned til Gjendesheim. Kjørte videre til Lom og deretter Leirvassbu hvor vi hadde booket rom. Alt i alt så var Besseggen en veldig fin tur. Totalt 7,5 timer med mange pauser.

Map    

Surtningssue

Date:
28.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Overnatta ei natt i telt på Gjendesheim og tok 9:30 båten fra Gjendesheim til Memurubu, det var masse folk, så det var den tidligste fergen vi fikk plass på. Det hadde regnet på natta, men sola skinte da vi tok båten. Fre Memurubu gikk vi oppover stien som tok av fra Besseggen ruta ganske fort. Videre gikk vi opp ryggen mot Raudhamran før vi gikk opp mot selve Surtningssue, etter en bratt kneik vasset vi i snø og tåke de siste 200 høydemeterne. Vi gikk ned igjen fra toppen og spiste nistepakka i nødbua(2230) siden det var litt kaldt og surt. Vi gikk videre ned igjennom memurudalen, dette var en lang og fin dal hvor vi gikk ved siden av en elv hele veien. Da vi kom ned til Memurubu i 19:30 tiden var beina helt utkjørt, og vi var veldig klar for 3-retters kl 20. Overnatta og gikk Besseggen >>>

Map    

Oppstadhornet og Heggdalshornet

Date:
01.07.2016
Characteristic:
Hillwalk

Tur på beina med Erlend, Jill og Nina. Parkerte ved Crossbanen ved Sør-Heggdal og fulgte stien opp til en liten rød hytte, var ganske vått så fjellsko var lurt. Det var også masse fluer så kanskje litt insektspray hadde vært en ide å tatt med.. Gikk videre opp over tregrensa og opp til Oppstadhornet hvor vi spiste lunsj før turen gikk videre ned ryggen og opp til Heggdalshornet. Vi gikk videre ned ryggen mot nord-heggdal, her fulgte vi ikke noe sti, det var litt ulendt terreng - men så lenge du holdt litt mot venstre gikk det greit. Kom ned på et jordet med en gård. Erlend haiket til bilen og plukket oss opp på veien. Fin tur i kjempefint vær!

Map    

Med stisykkel til Grimsåsen

Date:
25.06.2016
Characteristic:
Bike trip - off-road
Map    

Sandtinden og Sprovstinden

Date:
12.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:30h
Distance:
8.8km
Map