Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Aksla

Date:
31.07.2015
Characteristic:
Walk
Duration:
1:14h
Distance:
3.2km

Tur gjennom byparken i Ålesund, opp di 418 trappetrinnene till Fjellstua og videre på sti (og litt på bilvei) til Nørvøyas høyeste punkt Aksla. Lettgådd tur. Gikk samme vei tilbake. Med på tur: Therese og Lille Pernille

Map    

Buren

Date:
17.07.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:25h
Distance:
6.8km

Ny tur opp Buren. Følgte Ti på Topp sin rute fra Ersfjordbotn. Mykje mindre sny sammenlignet med to uker tidligare; kun noen passasjer gjennom sny på forholdsvis flatte partier, men det bratte partiet nermest toppen var no nesten heilt fritt for sny. Nydelig utsikt, og faktiskt en heilt annen opplevelse å se toppen uten sny. Med på tur: Eva & Stig

Map    

Kvitbergfjellet

Date:
14.07.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:55h
Distance:
8.1km

Kveldstur opp til Kvitbergfjellet. Parkerte på Leirstrandvegen vest for Straumsbukta og gikk traktorstien opp til telemasten. Deretter på sti og over litt steinur før vi kom til varden. Veldig lettgådd og god utsikt mot Malangshalvøya og Straumsbukta. Og veien videre opp til Gråtinden, men den tar æ en annen dag :) Med på tur: Helene.

Map    

Krokvatnet

Date:
09.07.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
1:45h
Distance:
5.5km
Map    

Gråtinden på Ringvassøya

Date:
05.07.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
2:47h
Distance:
7.0km

Ti på Topp 2015 / Fellestur med Skeive stier Heile 12 personer med på tur denne gang! Startet ut fra parkeringsplass atme Fv66 og følgte Ti på Topp sin merking opp mot toppen på stier, over steinur og en liten snyfonn. Hyppige pauser kor Per Helge holte korte foredrag om forskellige planter på fjellet :) Toppen var veldig steinete men bydde på fin utsikt mot Kvaløya, Rebbenesøya og ut over Atlanterhavet. Tøyskifte, billedtaking og spising av matpakke før turen gikk nedover igjen. Mykje utsikt for lite anstrengelse :)

Map    

Buren

Date:
01.07.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:38h
Distance:
6.7km

Ti på Topp 2015 / Fellestur med Skeive stier Vi var en glad gjeng på seks personer som satte ut fra parkeringsplass nært Ersfjordbotn for å ta oss an Buren. Turen opp bydde på både bratte og flate partier, og stien opp gikk gjennom både gress, stein, gjørma og sny. Fin utsikt mot øst heile veien opp, og toppen bydde på en enno bedre utsikt i fleire værstrekk. Spiste den obligatoriske matpakken og posede for bilder. Så på tur ned skjønnte vi at den bratte snydekkte fjellsia ved toppen bare kunne overvinnes på en måte. Neste gang skal æ ta med akebrett!

Map