Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Litlehornet & Keipen

Date:
08.10.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:07h
Distance:
7.2km

Parkerte ved Aunvatnan. Ved den nordligeste av søene svingte æ av mot nord netopp ved en tafikkskilt for farlige svinger. Det er flere forskellige stier men de fleste virker gå opp mot toppen på Litlehornet. Vel oppe på toppen hadde solen gjitt det siste av sitt lys, så her etter ble det till å navigere med mobiltelefonen sin lommelykt-app. Samme vei ned og så videre langs med bilveien til en parkering kor Ti på Topp har ei rute opp mot Keipen som æ fulgte i hvert fall halvveis før æ begynt å gå tilfeldige stier i retning mot høgste punkt på Keipen og så omtrent samme vei tilbake.

Map    

Elgen

Date:
08.10.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:13h
Distance:
7.4km

Kjørte nesten lengst ut på Elgsnes til kapellet Hans Egedes Minne, kor æ parkerte. Like over veien går en traktorsti som æ fulgte til den ble til en litta sti som tog mæ opp till ryggen på fjellet. Herfra krevdes det lett klettring på et sted, ellers god sti opp till varden og videre til den lavare sydtoppen. Nydelig utsikt i alle retninger! Gjikk omtrent samme vei tilbake til kappellet kor mc'en sto parkert.

Map    

Storhornet

Date:
03.10.2013
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:40h
Distance:
4.0km

Kjørte fra Harstad mot Aunfjellan og stoppe på Fv2 like etter et ferist. Parkerte mc'en og begynte å gå i retning mot en traktorvei som førte mæ litt nermar fjellet. Gjikk opp mot toppen på bratte og dårligt synlige stier. Flott utsikt mot øst hele veien opp og veldig flott utsikt i alle retninger fra toppen. Veien ned gjikk på litt tilfeldige stier og gjennom skog kor det var litt minder bratt.

Map