Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skreikampen, Eidsvoll kommunetopp

Date:
26.01.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
5.3km

Skilt fra veien til Skreikampen. Står også skilt der blåmerket sti begynner. Parkeringsplass litt lenger nord. Var ingen skiløyper å se, så vi satset på å gå stien. Det gikk fint tross mye snø. Her var det godt opptråkka hele veien. Tydeligvis populær topp også på vinteren. Vi hadde brodder på, det var litt hard snø. Trugene i sekken for sikkerhets skyld, men trengte dem ikke.

Map    

Torsæterkampen, østre Toten

Date:
26.01.2020
Characteristic:
Ski trip
Distance:
9.4km

Parkerte ved Okskampen parkering. Herfra går det breie preparerte løyper til ca.100 meter fra toppen. Her var det skuterspor videre de siste 100 metrene. Det er ei fin stor hytte rett nedenfor toppen. Åpen med servering 11-16 i helgene. Herfra ses toppen med masta. Nydelig å renne ned igjen til parkeringsplassen.

Map    

Sørøst for Hasleråsen, Ullensaker

Date:
25.01.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.4km

Kort og lettgått tur på skogsvei og sti. Det var isete vei, så vi parkerte litt lenger ned enn sommerparkeringa. Brodder funka fint.

Map    

Marifjell, Nannestad.

Date:
25.01.2020
Characteristic:
Ski trip
Distance:
17.5km

Kjørte opp i fjellet fra tettstedet Maura. Kjørte litt forbi skistadion. Stor parkeringsplass der skiløypa starter. Vi hadde flotte nypreparerte løyper helt til toppen. Her er det ei åpen hytte på toppen. Fint for en rast. Også et utsiktstårn.

Map    

Lushaugen, Gran

Date:
19.01.2020
Characteristic:
Ski trip
Duration:
2:00h
Distance:
10.0km

Parkerte på Lygna p-plass. Herfra går det flotte preparerte løyper helt til toppen av Lushaugen. Fulgte løypene inn til Lushaugenhytta. Her er det servering i helgene på vinteren. Rett nedenfor hytta går skiløypa bratt oppover til toppen. Vi valgte truger det siste stykket. Utsiktstårn på toppen.

Map    

Lauvhøgda, vestre Toten

Date:
19.01.2020
Distance:
4.9km

Her parkerte vi litt lenger ned enn planlagt fordi veien var glatt. Fulgte veien helt til toppen. Greit å ha brodder på i dag. Utsiktstårn på toppen.

Map    

Ringsrudåsen, Gjøvik

Date:
18.01.2020
Characteristic:
Ski trip
Distance:
10.9km

Skitur og trugetur. Går preparerte løyper store deler av strekningen. Idag var det kommet mye nysnø, så vi fulgte veien på ski. Siste stykket gikk vi i løypetraseen. Den siste kilometeren var utenom løype. Her skiftet vi til truger pga mye snø. På tilbakeveien var noen av løypene kjørt opp. Flott utsikt på toppen. Gjøvik sin kommunetopp ligger litt nedi lia.

Map    

Bislingflaka og Svarttjernhøgda

Date:
17.01.2020
Duration:
6:00h
Distance:
21.5km

Vi kjørte inn fra Olum. Parkerte nord for vannet Ølja. Gikk først sørover og vest for Ølja på oppkjørte løyper. Så byttet vi til truger og gikk oppover sommerstien som var blåmerka. Gikk fint selv om det var råtten snø. Ganske bratt her, så ski her ville vært vanskelig. Fikk dessverre ikke laga spor her. Så gikk vi tilbake til bilen, skiftet og spiste lunsj. Så blei det en fin rundtur til Bislingen på preparerte løyper hele veien.

Map