Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Barlindåsen, Rælingen

Date:
27.10.2019
Distance:
7.9km

Parkerte ved Marikollen P. Fulgte veien forbi bommen oppover. Brei sti oppover. Var noe steinete og endel røtter. Også ganske bløtt så seint i oktober. Gikk en rundløype. Først over høyden via Ramsslottet og videre til kommunetoppen. Tilbake gikk vi en annen vei. Det var mye nedover, og måtte derfor opp igjen før vi kom tilbake til stien der vi gikk opp. Denne veien er nok nesten 1km kortere. Men, den over høyda er finere. Ingen utsikt på Barlindåsen. Finere på Ramsslottet.

Map    

Bjørnholen, Sørum og Sørøst for Bjørnholen i Skedsmo

Date:
27.10.2019
Distance:
5.9km

Parkerte ved jordet der stien begynner i kanten av et jorde. Fin sti opp til begge toppene. Sørøst for Bjørnholen har en flaggstang på toppen. Tilhører en hytte som klorer seg fast oppå berget like nedenfor.Føles litt privat å stå rett utenfor hytta. Men, ingen her idag.

Map    

Vardåsen Enebakk

Date:
27.10.2019
Duration:
1:30h
Distance:
7.0km

Mobilen gikk tom for strøm, så det blei ingen spor. Fulgte sporet til Avinus1. Det gikk fint. Vi syklet inn skogsveien 2km. Derfra lettgått sti til toppen. 1,5 km. Toppen der hvor et vanntårn engang har stått. Nå ligger det lenger ned i lia.

Map    

Prekestolen, Gjerdrum

Date:
26.10.2019
Duration:
2:09h
Distance:
7.7km

Dagens siste kommunetopp. Fulgte blåmerket sti til ca. halvveis, så god men utmerket sti. På toppen var det nå god utsikt, fordi noen store trær var felt.

Map    

Blekketjernshøgda, Nittedal

Date:
26.10.2019
Distance:
9.6km

Sykkeltur og gåtur. Syklet totalt 6.8km. Gikk 2.8km. Grusvei noe humpete enkelte steder. På gåturen fant vi en bedre rute ned enn opp. Holdt oss mer i høyden på ryggen, og fulgte den helt ned til stien. Var bare sti et par hundre meter. Ellers var det mange dyretråkk som var greit og følge innimellom. Lite utsikt på denne toppen. Liten varde med flagg i skogen. Som så mange andre topper.

Map    

Kjerkeberget, Oslo

Date:
26.10.2019
Distance:
29.0km

Sykkel og gåtur. Syklet først på fin grusvei javnt oppover 12,4km. Så på blåmerket sti til toppen. Idag var det tåke, men trolsk stemning. Snø på bakken på toppen. Totalt ble det 24,8 km sykling og litt over 4km å gå.

Map    

Svartåsen, Lørenskog

Date:
25.10.2019
Distance:
4.0km

Parkering ved Losby skytebane. Fulgte så blåmerket sti oppover. Tenkte vi skulle gå rett opp mot toppen. Men, det så veldig bratt og ulendt ut. Det var også veldig sleipt i terrenget. Fulgte derfor stien til topps i stedet. Angrer ikke på det. Fin sti, men gikk litt omveier mot toppen. På vei ned tok vi sjansen på å bushe. Bratt, men gikk gansle greit det også. Hadde ikke likt å gå opp her.

Map    

Mørkreiåsen, Hole og Vidvanghøgda Bærum

Date:
25.10.2019
Distance:
28.0km

Sykkeltur og litt gåtur til disse toppene. Syklet fra parkeringen opp til Kampeseter. 9km og jevn stigning oppover. Her parkerte vi syklene. Så fulgte vi en dårlig retning oppover med noe bushing. Nedover fra toppen gikk det mye greiere. Litt nedenfor toppen fant vi en sti som var fin å følge hele veien tilbake. Turen opp til Mørkreiåsen var ca. 3km tilsammen. Så syklet vi 3,5 km videre til enden av en annen vei nedenfor Vidvangshøgda sør. Herfra lettgått på skogsvei, sti og utydelig sti på slutten mot toppen. Fin utsikt på veien. Men, lite å se på toppen. Totalt ble turen 24,4 km på sykkel. Og ca.4,7 km å gå målt på min gps. Utsikt fra Mørkreiåsen. Her ved Kampesetra går stien inn i skogen.

Map    

Bergsåsen, Asker

Date:
25.10.2019

Nydelig morgentur opp til Bergsåsen. Fin blåmerket sti og skilt viser vei. Panoramautsikt over store deler av Oslofjorden og omegn. Var heldig med en fin soloppgang idag.

Map    

Sør Vest for Røysekollen

Date:
12.10.2019
Distance:
5.2km

Syklet fra bommen 1,8km. Så gikk turen videre på litt dårlig skogsvei. Krevende bushing ca. 100. Så fin sti siste bakken mot toppen. En helt vanlig østlandstopp med steinvarde og flagg med liten utsikt. Kommer ikke til å huske denne i mer enn 10 min.

Map