Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Jonsknuten

Date:
18.05.2019
Distance:
3.0km

Kjørte opp til Knutehytta og parkerte her. Fulgte veien opp til enden der heisen til telegrafverket (navnet inntil 1969) starter. Herfra på steinete sti til toppen. Så dessverre ikke utsikten på grunn av tåke. Så var det også svært glatt på de store steinene ned igjen. Datt og slo meg kraftig i armen. Men, en kort tur som sikkert er fin i bedre vær.

Map    

Myrehogget, Øvre Eiker

Date:
18.05.2019
Distance:
8.9km

Parkerte på midtstua parkering. Herfra er det blåmerket sti til toppen. Men, idag var det tåke og vått. Så litt vanskelig å gå på stien som var steinete, myrete og full av trerøtter. Et parti forbi vannet som er bratt. Her satt jeg foten fast i ei jernstang på vei ned et bratt berg. Kom meg løs, men fikk et kutt i leggen. På toppen så vi ingenting pga tåke. Krysser av kommunetoppen, men skal ikke hit igjen.

Map    

Storegrønut sørøst, Rollag og Dagrrøhytta

Date:
17.05.2019
Distance:
8.6km

Kjørte opp til Killingskaret fra Tessungdalen. Bommen var åpnet for sesongen. Herfra er det god sti nesten til toppen. Så en liten sti videre mot toppen. Men, enkelt å gå utenom sti også. Fin topp med panoramautsikt. Så ble det overnatting på Dagrrøhytta. Gikk fra samme parkeringsplass, Killingskaret, 2 km sørover på merket sti. Koselig DNT hytte

Map    

Borgsjåbrotet, Nore og Uvdal

Date:
17.05.2019
Distance:
8.5km

På 17.mai bytta vi ut bunadsko med fjellsko og truger. Det ble en flott marsj opp til toppen akkompagnert av rypeskrik. Vi hadde flagg i sekkene, og møtte andre som også hadde rømt til fjells. Det ble en kjempefin dag i finværet. Merket sti helt til topps.

Map    

Siggjo, kommunetopp i Bømlo

Date:
02.05.2019

Starta fra Siggjo parkeringsplass. Det gikk sti til toppen, men ganske steinete. Idag blåste det heftig på toppen, så jeg krabbet siste mestrene opp! Men heldigvis gikk vi i le opp og ned. Fin utsikt fra stien nesten hele veien.

Map    

Tysnessåto, kommunetopp Tysnes

Date:
01.05.2019
Duration:
3:00h
Distance:
4.4km

Gikk opp fra Myrdal parkering.Her er det sti til toppen.

Map