Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hornkjølberget, Eidskog

Date:
08.11.2019
Distance:
1.9km

Det ble mørkt kl. 16.30. Dermed måtte vi finne fram hodelyktene. Litt spennende også og gå i mørket. Snøfnugg glitret i lyset av lyktene. Kom et par cm. nysnø idag. Dette blei femte kommunetopp idag.

Map    

Granberget, Sør-Odal

Date:
08.11.2019
Distance:
16.2km

Parkerte på stor p plass. Her var det forbudt skilt videre. Tok syklene fram og syklet nesten til toppen. Ca. 50 meter å gå til toppen. Tror kanskje berget 10 meter bortenfor postkassa er høyeste punkt.

Map    

Rafjellet, Kongsberg

Date:
08.11.2019
Distance:
3.3km

Lettgått tur på fin sti til topps. Tårn på toppen. Står skilt til Rafjellet ved parkering. Kjørte gjennom en åpen bom noen km lenger nede. Vet ikke om den bruker å være åpen.

Map    

Kaktjernsberget, Grue

Date:
08.11.2019
Distance:
14.2km

Sykkeletappe nesten hele veien. Syklet 13,5 km og gikk ca. 500 meter. Ikke sti mot toppen, men greit å gå. I alle fall nå som det er frost i bakken. Gikk først litt forbi flagget. Men, fant det greit. Det norske flagget hang i et tre ved en stor stein.

Map    

Elgklinten, Åsnes

Date:
08.11.2019
Distance:
6.2km

Med hodelykter syklet vi innover skogsveien. Det var ennå bekmørkt klokka 7. Syklet helt inn til grensegata. Derfra fin sti opp grensegata til toppen. Svensk grensemarkering. Toppen er markert på kartet som 50 meter lenger vest på en liten topp. Ingen markering i terrenget her. Ble lyst når vi sto på toppen. Nå rekker vi akkurat frokost på Finskogen kro og motell der vi overnatta. Google førte oss inn på feil startsted. Er mulig å kjøre lenger på en annen vei. Stoppet sporet mitt på den riktige parkeringsplassen på vei ned.

Map    

Barlindåsen, Rælingen

Date:
27.10.2019
Distance:
7.9km

Parkerte ved Marikollen P. Fulgte veien forbi bommen oppover. Brei sti oppover. Var noe steinete og endel røtter. Også ganske bløtt så seint i oktober. Gikk en rundløype. Først over høyden via Ramsslottet og videre til kommunetoppen. Tilbake gikk vi en annen vei. Det var mye nedover, og måtte derfor opp igjen før vi kom tilbake til stien der vi gikk opp. Denne veien er nok nesten 1km kortere. Men, den over høyda er finere. Ingen utsikt på Barlindåsen. Finere på Ramsslottet.

Map    

Bjørnholen, Sørum og Sørøst for Bjørnholen i Skedsmo

Date:
27.10.2019
Distance:
5.9km

Parkerte ved jordet der stien begynner i kanten av et jorde. Fin sti opp til begge toppene. Sørøst for Bjørnholen har en flaggstang på toppen. Tilhører en hytte som klorer seg fast oppå berget like nedenfor.Føles litt privat å stå rett utenfor hytta. Men, ingen her idag.

Map    

Vardåsen Enebakk

Date:
27.10.2019
Duration:
1:30h
Distance:
7.0km

Mobilen gikk tom for strøm, så det blei ingen spor. Fulgte sporet til Avinus1. Det gikk fint. Vi syklet inn skogsveien 2km. Derfra lettgått sti til toppen. 1,5 km. Toppen der hvor et vanntårn engang har stått. Nå ligger det lenger ned i lia.

Map    

Prekestolen, Gjerdrum

Date:
26.10.2019
Duration:
2:09h
Distance:
7.7km

Dagens siste kommunetopp. Fulgte blåmerket sti til ca. halvveis, så god men utmerket sti. På toppen var det nå god utsikt, fordi noen store trær var felt.

Map    

Blekketjernshøgda, Nittedal

Date:
26.10.2019
Distance:
9.6km

Sykkeltur og gåtur. Syklet totalt 6.8km. Gikk 2.8km. Grusvei noe humpete enkelte steder. På gåturen fant vi en bedre rute ned enn opp. Holdt oss mer i høyden på ryggen, og fulgte den helt ned til stien. Var bare sti et par hundre meter. Ellers var det mange dyretråkk som var greit og følge innimellom. Lite utsikt på denne toppen. Liten varde med flagg i skogen. Som så mange andre topper.

Map