Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hisåsen, kommunetopp Lillesand

Date:
25.11.2018
Distance:
7.0km

Parkerte ved Vatne. Herfra går det fin grusvei noen km innover. Gikk forbi gapahuk. 100 meter forbi denne er det fin sti oppover til høyre. Stien fortsetter til toppen. Inne i varden er det mange trepinner som folk har risset navnet sitt på. Fin utsikt. Glemte å stoppe gps-trackingen, som fulgte oss på veien videre.

Map    

Dobbedalsheia, kommunetopp Grimstad

Date:
25.11.2018
Distance:
7.1km

Parkerte ved gård.Her går det grusvei videre. Ingen stengsler, så vi kunne nok ha kjørt ca. 1km videre. Gikk på traktorvei et stykke. Så tok vi inn på en sti som gikk nesten til toppen. Vi mistet stien ca 400 m før toppen, fordi det var mye snø.

Map    

Øst for Høgsteinheia, kommunetopp Arendal

Date:
24.11.2018
Distance:
11.0km

Stoppet ved bom ved Hørte. Spurte bonden på gården til venstre om å få kjøre videre. Det var greit. Kunne da kjøre 2 km videre. Her parkerte vi ved Farmen-gården 2013. Her var det ny bom. Gikk videre på skogsvei et stykke. Så stoppet den. Så ble det å gå i litt kratt før stigningen oppover et skar. Her gikk det en nesten usynlig sti et stykke videre og langs et vann. Sti også litt opp lia mot toppen. Før toppen er det fint å få med seg trigpunktet der 3 kommuner møtes, Arendal,Grimstad og Froland. Gps-sporet fulgte med et stykke videre på veien.

Map    

Espehaugen, kommuner Risør

Date:
24.11.2018
Distance:
3.5km

Gikk opp ved ei hytte og sti over bro. Gikk til enden av traktorvei. Fortsatte østover. Delvis eller ikke sti videre.

Map    

Jøronnatten, Bø kommunetopp

Date:
18.11.2018
Distance:
12.0km

Parkerte på Røytejuv. Her går det rødmerket sti hele runden som vi valgte. Noe litt lenger vei nedover, østover. Men, veldig fin utsikt nedover her. Etterhvert går stien forbi et stort vann, og videre nedover et juv.

Map    

Berganvarden, tidligere kommunetopp i Larvik.

Date:
13.11.2018
Duration:
2:00h

Parkerte ved Skobba / Bergan like før bommen. Gikk så innover grusveien som er delvis blåmerka. Passerte Bergansetra med fin gapahuk. Etter ca. 200 meter går stien opp til venstre, og fortsetter helt til toppen. Anbefales å gå i finere vær, for her er det visst fin utsikt. Så ingenting i dag.

Map    

Hjertås, Sandefjords tidligere kommunetopp.

Date:
13.11.2018

En liten svipptur opp på Sandefjords tidligere kommunetopp. Går gjennom fin og lettgått bøkeskog. Flere stier opp til toppen. Jeg parkerte på vestsiden av toppen.

Map    

Ansmyrheia, kommuner Tvedestrand

Date:
11.11.2018
Duration:
1:00h
Distance:
2.5km

Opp og ned samme vei. I veikanten var det en parkeringslomme. Gikk oppover traktorvei helt til den svingte til venstre opp en bakke. Her gikk vi rett fram. Etter en kort tur kom kollen til syne. Ikke sti etter traktorveien. Var et trigg punkt med bolt . Men tror toppen bak der det var en liten varde er høyere.

Map    

Bollerudåsen, kommunetopp i Ås

Date:
10.11.2018

Høyeste punkt mellom to vanntårn.

Map    

Nordvest for Høyåsen. Vestby

Date:
10.11.2018

Lett rask kveldstur på fin sti før mørket kom. Ble raskt mørkt allerede kl. 16.30. Den 5. toppturen idag i Akershus og Østfold.

Map