Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Høgenhei

Date:
27.04.2023
Distance:
0.9km

Map    

Amsterdam

Date:
07.04.2023

Etter å ha kjørt fra Luxembourg og til Lisse rett utenfor Amsterdam hvor vi overnattet to netter. Her besøkte vi utstillingen av tulipaner i Keukenhof. Her var det skikkelig folksomt, så dette var et populært sted. De fortalte meg at det var ca 20 000 besøkende der hver dag men utstillingen pågikk. Etter besøket der kjørte vi til Noorwijk, en liten trivelig sted med en lang gågate. Her var butikkene åpne selv om det var Langfredag. Vi besøkte ikkeAmsterdam by denne gang, da vi har vært der flere ganger tidligere.

Map    

Bruxelles

Date:
06.04.2023
Map    

Luxembourg Byvandring

Date:
05.04.2023
Distance:
4.5km

Etterat vi hadde vært på de høyeste toppene i nederland, Belgia og Luxembourg kjørte vi til luxembourg by. Her overnattet vi rett ved sentralbanestasjonen, så det var bare å ta trikken rett utenfor hotellet og inn til sentrum. Offentlig transport er forøvrig gratis. Så vi brukte hele dagen i nydelig vær for å bli litt kjent med byen. Etter to overnattinger fortsatte vi til Amsterdam. <gallery>

Map    

Kneiff Høyeste punkt i Luxembourg

Date:
04.04.2023
Distance:
9.1km

Etter å ha vært på Signal de Botrange, kjørte vi til Kneiff, høyeste topp i Luxemburg. Først kjørte vi til Burgplatz og tårnet der. Tårnet ligger på 559,11 meter. Deretter kjørte vi til Kneiff og det hvite trigonometriske punktet der. Gikk deretter opp til toppen som ligger ca 50 meter unna. Flott åpent område her. Deretter gikk turen til Luxembourg hvor vi overnattet to netter.

Map    

Signal de Botrange Høyest i Belgia

Date:
04.04.2023
Distance:
0.1km

Etter at vi hadde overnattet i Aachen, kjørte vi til Signal de Botrange som er den høyeste toppen i Belgia. Etter et kort stopp her kjørte vi videre til Kneiff. ¨

Map    

Vaalserberg Høyeste topp i Nederland

Date:
03.04.2023
Distance:
2.5km

Vi tok morgenflyet fra Torp til Amsterdam og videre med leiebil til Vaalserbeg. Stor parkeringsplass rett ved toppunktet. Rett ved siden av toppunktet ligger ligger 3-statspunktet hvor Tyskland-Nederland og Belgia møtes. Flott sted dette her. Deretter kjørte vi videre til Aachen i Tyskland for overnatting.

Map