Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Fjerdingen (Tur nr 133)

Date:
28.10.2021
Distance:
5.1km
Map    

Rødsåsen

Date:
27.10.2021
Distance:
2.3km

Etter å ha vært på Gampekollen stod Rødsåsen for tur. God parkeringsplass ved stistart. Her fulgte jeg god traktorvei fra der hvor jeg parkerte og helt opp til toppen. Noe utsikt på toppen her. Fulgte samme gode veien ned igjen.

Map    

Gampekollen

Date:
27.10.2021
Distance:
2.8km

Her strevde jeg en del for å komme opp. Bratt oppover og noe nedfall som måtte forseres, samtidi det var glatt og sleipt i løvet. Kom litt feil ut i begynnelsen som ikke gjorde det enklere. Ned gikk det mye bedre. Tydelig sti eller dyretråkk fra toppen og bratt ned til første sadelpunkt. Derfra og ned tydelig gammel kjerrevei som jeg fulgte. Ikke noe særlig utsikt på toppen.

Map    

Bakkeåsen

Date:
26.10.2021
Distance:
5.0km

Her parkerte jeg ved Tjuvborgen parkering. Deretter fortsatte jeg på en traktorvei et stykke for deretter å fortsette på en blåmerket sti. Denne stien endte ut på en skogsvei. Den blåmerka stien følger ca tre meter til høyre for denne. Etter ca hundre meter her fortsetter stien bratt opp til høyre. Kan være vanskelig å se stien opp her. Deretter fin sti videre forbi bygdeborgen og videre til til toppen av Tjuvborgen eller Stufsrudkollen som toppen heter. Fortsatte videre til Bakkeåsen på sti bratt ned et stykke og deretter over et ryddet skogsfelt. Videre på sti oppover til kotehøyde ca 150 meter. Deretter litt ned i et dalføre og derfra bratt opp til toppen. Fulgte dyretråkk fra og til oppover. Det var også et pår klyvesteder opp her hvor en måtte ta hendene i bruk. Fant >>>

Map    

Kaldåkeråsen

Date:
26.10.2021
Distance:
1.3km

Jeg kjørte til Auerød parkeringslomme. Deretter fortsatte jeg opp traktorveien et stykke og deretter frigåing opp til toppen. Fint terreng å gå i oppover her. Kom inn på strømkabelen som førte opp til mobilmasta, så jeg fulgte bare stolpene oppover. Begrenset utsikt på toppen. Fulgte samme veien ned.

Map    

Fjerdingen (Tur nr 132)

Date:
23.10.2021
Distance:
5.1km
Map    

Tyriåsen og Hvittingen

Date:
22.10.2021
Distance:
11.7km

Map    

Fjerdingen Tur nr 131

Date:
18.10.2021
Distance:
5.0km
Map    

Søndre Brattås

Date:
17.10.2021
Distance:
6.4km

Etter å ha vært på Bjørnåsen fortsatte jeg til Langevann parkering. Her var det stor parkeringsplass hvor jeg parkerte. Mange biler her. Herfra fulgte jeg grusvei et godt stykkefor deretter å fortsette på sti over til neste grusvei. Fulgte denne et stykke til jeg kom til en sti inn til venstre. Fulgte stien helt opp til toppen. Mye folk på toppen her idag. Kom også tre syklister opp også. Fin usikt på toppen. Deretter samme vei tilbake.

Map    

Bjørnåsen

Date:
17.10.2021
Distance:
3.9km

Jeg kjørte til Jarberg hvor jeg tok av til venstre på Åaveien. Fulgte denne et stykke hvor jeg fant en parkeringslomme på høyre side av vei. Deretter fulgte jeg veien mot Grinnbakken. FFra Grinnbakken fulgte jeg fin traktorvei innover til en hytte. Deretter opp bratt opp lia. Greit å gå både opp og ned her. Ingen utsikt på toppen. Fulgte samme vei tilbake.

Map