Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kamfjordåsen og Varden i Sandefjord

Date:
27.06.2019
Distance:
2.0km

Parkerte nede på lovlig parkeringsplass og gikk derfra til toppen av Kamfjordåsen. Flott utsikt på toppen. Samme vei ned. Fulgte deretter sti opp til Varden. Her er det rekkverk nesten hele veien opp. Flott utsikt på toppen. Fulgte samme vei ned til parkeringa.

Map    

Røysen

Date:
27.06.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
1.6km

Jeg parkerte på en liten lomme ved Årkvisla hvor stien til Røysen startet. Fulgte traktorvei oppover. Denne var ganske tilgrodd med ugress og tistler. Her må langbukser brukes.Tok så av veien og tok peiling mot toppen. Fulgte noen røde bånd oppover. Fulgte samme vei ned.

Map    

Storås i Stokke

Date:
27.06.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.5km

Jeg parkerte på en liten lomme akkurat i krysset inn til gården. Fulgte grusveien innover et godt stykke, og deretter en litt tilgrodd traktorvei. Denne gikk over til sti som jeg fulgte helt til toppen. Flott utsikt på toppen.

Map    

Fjerdingen (Tur nr 116)

Date:
23.06.2019
Distance:
5.0km
Map    

Mørjeheia

Date:
22.06.2019
Distance:
5.5km

I dag falt valget på Mørjeheia i Kragerø. Jeg kjørte til Litjenn hvor jeg parkerte. Fulgte veien videre helt til kanten av Litjenn. Her er det antydning til sti langs tjennet på venstre side. Kan være at stien gikk rett fram her, men kanskje på grunn av høy vannstand var den var fylt med vann. Fulgte stien helt fram til toppunktet. Det siste stykket var vardet. Flott utsikt på toppen. Fulgte samme vei tilbake.

Map    

Høghaug

Date:
21.06.2019
Distance:
2.5km

Fulgte grusveien innover et stykke hvor jeg prøvde å følge en sti oppover. Bløtt og vått med mye høytvoksende grass. Endte opp på en hestegått sti. Fulgte denne et stykke og tok så bratt opp mot toppen. Her var det bare å dra seg opp gjennom kratt, bregner og busker. Vått som fy. Men endte til slutt oppe på toppunktet. Skar så rett ned lia, da det var like krattete overalt. Kom omsider ned og glad var jeg. Dette er kun listefyll!

Map    

Hovde

Date:
21.06.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
5.5km

Jeg parkerte ved Hogstagrenda. Her fulgte jeg veien og passerte bommen. Tok så opp lia gjennom skogen til jeg kom ut på en skogsvei. Fulgte denne skogsveien helt opp til grusveien igjen og deretter skilt merket hovde. Blåmerket fin og bratt sti helt opp til toppen. Fikk en regnskur på toppen, men etter en liten stund dukket sola opp igjen. Flott utsikt på toppen. Fulgte samme vei ned bortsett at nå fulgte jeg skogsveien helt ned til grusveien.

Map    

Svarteberget og Nordkollen

Date:
20.06.2019
Distance:
15.0km

Idag gikk turen til Svarteberget og Nordkollen. Yr og noe regn, men deilig temperatur på hele turen. Gikk først til Svarteberget. Fulgte grusveien og deretter skogsvei et godt stykke innover. Bløtt mange steder etter mye regnvær. Deretter var det bare å følge stien til toppen. Fortsatte deretter til Nordkollen. Ned samme vei, og jeg fulgte deretter grusveien forbi Tjennane og videre mot Nordkollen. Deretter tilbake ned til parkeringsplassen.

Map    

Salsås nordre

Date:
19.06.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
6.0km

Jeg kjørte mot Sky skole og deretter inn mot Ingrigårdene. Stor parkeringsplass rett før den øvre gården. Her fulgte jeg grusvein ned mot Ulfsbakktjern og videre på god sti til Storønningen sportskapell. Fin utsikt her. Deretter videre til toppen av Salsås. Flott bøkeskog på toppen her. Videre til Nordre Salsås. Fulgte sti helt fram til begge toppene. Ingen utsikt fra noen av toppunktene. Deretter tilbake langs Ulfsbakktjernet og til parkeringsplass. bortetter.|medium|framed|center]]

Map    

Fjerdingen (Tur nr 115)

Date:
18.06.2019
Distance:
5.1km
Map