Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Store Ramshøgda.

Date:
24.09.2016

En ny tur til Venabu, nå er det Store Ramshøgda som står for tur. Denne toppen som ligger i Stor-Elvdal hadde vi lenge snakket om å gå på. Vi parkerte bilen ved Fylkesgrensa/ Gututjørnet p-lomme. Hadde med sykler, og syklet inn til Ramshytta. Været var bra når vi startet og gå, men når vi nærmet oss toppen, ble vinden sterkere og det kom noen snøbyger. Skyndte meg og ta noen bilder på toppen. Så gikk vi litt lenger ned for å finne le for vinden. Mens vi sitter og drikker kaffe, kommer det 13 ryper gående mot oss, en stor opplevelse for oss to!! Når vi kom ned til bilen så vi en fjellvåk som stilte over Søre Bølhøgda. Så alt i alt ble det en fin tur.

Map    

Elgåhogna

Date:
18.09.2016

Kjørte fra Rena (Haugedalen) kl.0800 i tykk tåke, men når vi nærmet oss Osen lettet tåken og resten av turen hadde vi sol og fint vær. Parkerte ved Dalset. Elgåhogna parkering.

Map    

Sykkeltur til kletten

Date:
17.09.2016

Syklet fra Haugedalen til Steinvik, opp til Kletten og samme vei tilbake. Til sammen 55km. Fint vær og fin tur. Vi syklet østsiden av Gloma minst trafikk.

Map    

Tur til Rondane

Date:
11.09.2016

Ble med Arne (Arne Mæhlen ) til Rondane, kjørte til Dørålseter. Kom fram til Dørålseter, regnet hadde gitt seg og solen skinte som yr.no spådde, men det ble litt vind. Mitt første besøk på Dørålseter, det ble en kjempefin tur. Takk for turen Arne (Arne Mæhlen).

Map     1 comment

Famphøgdene

Date:
04.09.2016

Tur til Famphøgdene. Kjørte opp Vinjevegen (kortbom kr.100,- ) parkerte ved veien som går til Holmstjørna, Stubbtjørna. Fulgte veien inn til Holmstjørna, deretter sti 1,5km tok av stien og fulgte høgda til toppen. Været var bra, litt sol men for det meste overskyet. Det var litt vind, men ved varden var det litt lunere. Det ble en lang pause, med kaffe og mat.

Map