Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Mandag

Date:
25.04.2022
Distance:
3.5km
Map    

Kolsås søndag

Date:
24.04.2022
Distance:
12.6km

Gikk meg en tur på Kolsås denne dagen. På Nordre så kom jeg over et bål som hadde blåst opp igjen. Noen trodde nok de hadde slukket det - men med vinden så fatet ilden tak. En kubbe hadde blåst utover også så dette kunne blitt skogbrann. Jeg visste om en liten pytt i nærheten og dynket mose i den og slukket etterhvert bålet med vanndynket mose og steiner. Bålet var laget 3 meter fra skiltet som viser "forbudt å lage bål" så folk er ikke så greie...

Map    

Lørdag formiddag

Date:
23.04.2022
Distance:
7.4km
Map    

Påsketur til Kolsås

Date:
15.04.2022
Distance:
10.3km

Map    

Minitopptur med Maliha

Date:
12.04.2022
Duration:
1:33h
Distance:
3.6km

Vi prøvde oss litt på isen med ski - men det var ikke lett med stålis og ski. Så prøvde vi å borre pilkehull, men etter 20 min hadde jeg kanskje kommet kun halvegs ned så vi ga opp det også. Da gikk vi til Sjodalsstugu for litt bakst, og så en tur opp i lia. Glemte å sette på sporlogg, før vi hadde gått ca 20 min - så litt ufullstendig spor. Nesten rart å tenke på at dette er vinterbilder - så bart som det var.

Map    

Skitur mot Griningsdalen

Date:
11.04.2022
Duration:
3:34h
Distance:
10.4km

Gikk fra leiehytta og langs isen. Vi kjenner ikke isen så godt så vi turde ikke gå tvers over ved Grasvikje. På returen så vi at andre gjorde det, da vi fulgte land langs vika. Måtte av med skiene ved brua over deleelva, som forøvrig var veldig tørr nå. Aldri sett så lite vann der. Måtte også av med skiene et par andre ganger inn mot Griningsdalen. Føret var helt ok, men lite snø denne Påsken. I "krysset" før Griningdalskampen valgte vi å ta kakao og litt mat - før vi snudde tilbake til hytta. Denne påsken skulle bare være kos og lating så vi lived the brand.

Map    

Kort besøk på Øvre Gålhaugen

Date:
10.04.2022

Kom opp på leiehytta ved Sjodalsvatnet kvelden før. Det var spådd et voldsomt vindvær denne dagen, så vi bestemte oss for å bare kose oss, men kanskje ta en tur ut for å kjenne på været. Det blåste så vi nesten kunne stå mot vinden. Gikk oss en runde på Øvre Gålhaugen, som seg hør og bør når vi er her oppe. Har ingen sporlogg fra turen, kun bilder.

Map