Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Langrennstur til Småflaka

Date:
28.12.2022
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
2:45h
Distance:
18.1km

Dårlig rygg inkl en ryggoperasjon og dårlige vintere har gjort det vanskelig for meg å komme meg på skitur. Ser at siste skitur var 11.3.2018 (!!!) en vinter med mye snø og en vinter der ryggen startet å hangle. Ikke 100% rygg heller nå, men jeg fikk med endelig en tur på ski. Det var tungt og vondt i både lyske og tær men med snøkledd vinterskog glemmer man det helt. Var ganske hardt opp til Midtre Lysedam, men derfra ganske smooth og når man kom inn på Kuveien var det strøkent. Småflaka er så vakker og med masse snø på trær så var det skikkelig idyllisk. Snudde et par hundre meter fra Oppkuvvannet - tenker det er lurt å ta det litt piano... Nedfarten var, i starten veldig bra. Ned fra Gopletjern var det hardere enn jeg husket på vei opp. Så bremsemuskelaturen fikk kjørt >>>

Map    

Romjul på holkeføre

Date:
27.12.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
8.6km

En dag kaldt og klart, neste snø og kaldt, neste øsende regn og mildvær, så klart og kalt - og masse is! Ikke lett å bli klok på været om dagen. Glad jeg ikke er av de som må ut å kjøre bil om dagen - det er ikke bare lett. Synes også litt synd på rådyr og elg som i dag ikke har det lett med å finne mat på bakken. Regn i hele går og kaldt og isete i dag. Glatte veier og dyr som trekker ut av skogen er ikke en god kombo heller. Men flott vintervær i dag og alltid fint når litt ny snø får solen på seg. Gikk meg en tur hjemme fra og rundt Dælivann. Der grusingen sluttet - i svingen etter gården, tok jeg på kjettingene til skoene. Det var nok smart. Blank holke hele veien rundt.

Map    

God Jul

Date:
24.12.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
9.0km

Soloppgang fra Nordre Kolsås og innom Gråmagan, denne julemorgenen. Var hardt å gå på skarete snø, etter to mildværsdager. Juleaften 2022 kunne skilte med -14 grader, men ikke noe vind. Ved utsiktspunktet ved Nordre var allerede tre personer plassert for å se sola komme opp, jeg gikk litt nedenfor - der jeg har stått får. Da har man "line of sight" og det er helt supert der også. Hele østsiden av Oslofjorden samt Oslogryta innover mot Lørenskog var dekket av tåke, noe som gjør det enda vakrere å se. Gikk "innom" Gråmagan på vei ned. Der var det en kar som rigget ned sitt fotoutstyr. En kort prat (var vel mest jeg som pratet, hehe...) før jeg gikk ned over Dalbo og hjem for å sette på pinnekjøttet. Dog ble pinnekjøttet litt forsinket da et strømbrudd >>>

Map    

Kolsås desember 2022

Date:
18.12.2022
Distance:
9.4km

Siden jeg måtte hente ungdommer i natt, så ble det ikke noen opp til soloppgangen tur i dag. Men fint var det likevel. Siste dagers snø lå der fra 10-20 cm og fint å gå. Noen hadde gått før meg de fleste steder, men ikke bort til Kolsås NØ. Var magisk vakkert ute i skogen i dag.

Map    

Julebakst

Date:
11.12.2022
Distance:
7.2km

Tur rundt Dælivann på søndag formiddag. Så hjem og ordne hus og forberede til at ungdommene skulle lage julebakst Snø over Dælijordene:

Map    

Før styremøte

Date:
07.12.2022
Distance:
3.6km
Map    

Søndag morgen

Date:
04.12.2022
Distance:
7.4km
Map    

Kolsås november - på hengende håret

Date:
27.11.2022
Distance:
8.7km

Som oktober 2021 så ble det en litt krampeaktig tur til Kolsås. Jeg fikk influensa i andre uka av november og det varte mer eller mindre i tre uker. Første helgen helt "kake" og to dager borte fra jobb. Men få folk og mye å gjøre så måtte jeg få det til å gå rundt - så det hjalp nok ikke ift recovery. Måtte gå denne søndagen, for å ikke bryte en to års "strike" på å gå til Nordre Kolsås. Satser på mer glede over turen i desember.

Map    

Iron Maiden

Date:
09.11.2022
Distance:
2.5km
Map    

MEC

Date:
01.11.2022
Distance:
3.6km
Map