Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Dælivannsrunde hjemmefra

Date:
30.09.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
6.2km
Map    

Gutta på Oslos bratteste 2019

Date:
28.09.2019

Gutta ville løpe Oslos bratteste i dag og jeg fulgte de. Gikk over Tryvannshøgda både til og fra... Opphold mellom regnbyger da vi kom og øsende regn etterhvert.

Map    

Høgåsen og kampen mot hjortelusflua

Date:
19.09.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
4:25h
Distance:
17.9km

På tur i marka en deilig høstdag. Såkalt "indian summer" og strålende sol. Gikk fra Årnes parkeringen og en fin runde. Men hjortelusflua kunne jeg klart meg uten. Da jeg hadde knertet 50 stykker ga jeg opp å telle. Jeg knep mange hundre på turen og jeg var under massivt angrep hele veien. Spesielt ille fra Brånan og resten av turen. Makan... Uten hjortelusflua ville dette vært en tur med terningkast seks!!!

Map    

Burud, Tjæregrasghøgda, Venåsseter, Venåskollen og tilbake

Date:
15.09.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
3:30h
Distance:
13.9km

Det blåste noe inni hampen i dag, men da de andre i flokken skulle bort - så jeg mitt snitt i å få en tur i skogen. Parkerte på Buruvannparkeringen og gikk først merket sti mot Lions Gapahuken oppe i lia. Derfra Blåsti over Elgkollen og en liten svipptur på baksiden av Tjæregrashøgda, for å ta en geocache. Deretter over Tjæregrashøgda og ned over Venåsseter. Så langs veien mot Tobonn, men fulgte et tråkk fra Kongebånn over til blåstien som går på tvers av Venåskollen og Kirkebykollen. Alt i alt 14,5 km sol, men ganske frisk vind. Kverket 15 hjortelusfluer, som satte seg i nakken min - i snitt en pr kilometer altså.

Map    

En liten tur i skogen

Date:
08.09.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
1:29h
Distance:
5.6km
Map