Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Skirunde på Krokskogen

Date:
21.01.2018
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
5:45h
Distance:
32.7km

Fantastisk skitur i kaldt vintervær. Skogen var kledt i sin flotteste drakt denne dagen. Finnes det noe vakrere enn vinter i skogen? Tekst overflødig - bildene taler for seg!

Map    

Kikut og Heikampen på ski med guttungen

Date:
14.01.2018
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
4:57h
Distance:
25.4km

Skikkelig snøvinter. Fikk med en av tvillinggutta på en litt lang skitur. Gikk opp fra Elveli forbi Finnerudseter og over Glåmene til Kikutstua. Etter en pause der, så gikk vi over Fyllingen og fulgte veien tilbake mot Elveli et stykke, før vi gikk opp til høyre mot Bjørnebergveien. Da vi kom opp dit videre innover mot nord til Smedmyra. Derfra rett sørover mot Heikampen som vi måtte bortom utsiktspunktet til, før vi satte farten neddover bakkene. Der var det trangt og guttungen kjørte først med meg et stykke etter. Midt i en sving så jeg bare hodet på han stikke fram mellom en klynge mer trær. Han satt fast, men hadde heldigvis ikke slått seg i det han føk ut blant trærne. Etterhvert ble løypa litt bredere så vi kunne stå litt i løssnøen på siden for å bremse farten >>>

Map    

Kleivstuatur fra Sollihøgda

Date:
07.01.2018
Characteristic:
Cross-country skiing
Duration:
4:06h
Distance:
23.6km

Flokken hadde andre planer, så jeg kunne ta meg en skitur. Kjørte til Sollihøgda og bestemte å følge den vestre løypa mot Kleivstua for så å gå over Sørbråten på veien tilbake.

Map