Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Solkollen i Lommedalen

Date:
26.06.2016
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:33h
Distance:
8.0km

Jogge- og geocachetur fra By i Lommedalen. Solkollen har jeg sett flere ganger og tenkt at jeg må opp til. Har alltid tenkt det må være fin utsikt der oppe. I dag ble det en fin runde... Rart med det. Midt i skogen sto jeg og vurderte en geocache kom det to personer løpende og jeg hørte at de var litt usikker på hvor de var. Jeg tenkte at jeg kunne hjelpe dem for jeg har jo GPS med kart. Da de kom nærme så oppdaget jeg at det var en jeg kjente fra mange år tilbake. En kollega, som jeg egentlig husker begynte på samme arbeidsplass som meg før år 2000. Verden er jammen liten... Jeg viste dem kartet med stier osv så fikk de ideer på hvor de ville løpe videre. Etterhvert kom jeg meg opp på Solkollen men det var gråvær og tåke og liten sikt, egentlig. Dessuten så jeg jo at vinkelen >>>

Map    

Sykkeltur til Brunkollen

Date:
19.06.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
2:02h
Distance:
19.1km

Sykkeltur hjemmefra mot Fossum, opp forbi Østernvann til Brunkollen. Fra Brunkollen ned via Muren og hjem. Innom Skuta på veien selvsagt!

Map    

Barlindåsen og Lillomarka

Date:
12.06.2016
Characteristic:
Jogging
Duration:
4:13h
Distance:
17.8km

Barlindåsen hadde lenge stått på ønskelisten så jeg planla en runde i området der jeg skulle få med hele ryggen opp fra nordsiden. Parkerte på Sandermosen og løp tvers over Barlindåsen. Så helt over til Lillomarkskapellet, over Sørskogen og noen koller på vei mot nordsiden av Barlindåsen. Derfra helt opp til stikrysset jeg hadde vært på noen timer tidligere og tilbake til Sandermosen. Ved toppunktet la jeg fra meg sekken med GPS'en og gikk bort for å se ned på "baksiden" og dalen mellom denne åsen og Lillomarka. Spennende natur! Ble en kjempefin tur.

Map    

Opp på Hørtekollen

Date:
05.06.2016
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
1:37h
Distance:
5.1km

Hørtekollen har jeg sett mange ganger. Blant annet i barndommen da man kan se Hørtekollen i horisonten fra Lyngåsbanen der jeg var så mange ganger og så på Martin Schanke, Ludvig Hundspedt og mange flere. Så når jeg så det lå geocache der så ble valget lett. Parkerte nede i byggefeltet og gikk stien opp. Var bortom holstfeltet på østsiden for utsiktens skyld også.

Map    

Sykkel og joggetur til Hvitsteinvann

Date:
01.06.2016
Characteristic:
Bike trip
Duration:
2:54h
Distance:
30.7km

Syklet hjemmefra drøyt halv åtte med retning Østernvann. Derfra opp til Triungsvann der jeg la fra meg sykkelen og løp en runde mot Tjæregrashøgda og ned til Hvitsteinvann og tilbake.

Map