Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Sykkeltur på Krokskogen

Date:
28.06.2015
Characteristic:
Bike trip
Duration:
3:01h
Distance:
38.2km

Map    

Gyrihaugen og Mørkgonga, fra Lommedalen

Date:
21.06.2015
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
4:25h
Distance:
37.6km

Parkerte på By i Lommedalen og syklet på vestsiden av Lomma innover mot Ringerike. Holdt stø kurs helt til Fjellsetra, der jeg tok til venstre og forbi. Videre på veien helt inn til Skardstjernet der jeg parkerte sykkelen for en stund. Derfra gikk jeg stien som skråer ned mot Steinsfjorden, et flott sted med mye fin utsikt. Så tok jeg til høyre opp mot Mørkgonga, for andre gang for meg. Det gikk greit oppover og gjennom selve "porten". Vel igjennom måtte jeg ut på spissen en tur, før jeg gikk videre mot Migartjernet. Der tok jeg til venstre og rundløypa opp mot Gyrihaugen. Ikke samme vei som jeg tok første gangen jeg var her. Litt før klokka ni kom jeg opp på toppen, som har så utrolig flott utsikt. Jeg ble litt her oppe før jeg gikk ned på stien som går rett mot tjernet >>>

Map    

Gyrihaugflaka fra Lommedalen

Date:
14.06.2015
Characteristic:
Bike trip
Duration:
3:07h
Distance:
33.4km

Parkerte på By i Lommedalen og syklet derfra til Tverrelva og så opp forbi Plassedammen. Var innom Fjellsetra før jeg syklet videre til stien som går over Ingjerdsbrenna. Der tok jeg en geocache. Så videre til dagens hovedmål - Gyrihaugflaka. La igjen sykkelen nede ved hytta og gikk opp på platået. Der var det fin utsikt. Opp mot Løvlia, mot Kampeknerten og Mørkreiåsen, mot Gyrihaugen og mot Tyrifjorden.

Map    

Garlaushøgda

Date:
13.06.2015
Characteristic:
Jogging
Duration:
0:38h
Distance:
4.3km
Map    

Gamla på Oppkuven, men for seint

Date:
07.06.2015
Characteristic:
Bike trip
Duration:
3:42h
Distance:
41.0km

Gjennom geocachingen har jeg blitt kjent med mange interessante steder og ting. I dag skulle jeg besøke "Gamla på Oppkuven", som jeg også har lest om i bøker. Syklet fra Elveli, forbi Lysevanna og Gopletjern og langs Heggelivannet. Så opp mot Oppkuvvanna, der jeg la fra meg sykkelen langs traktorveien. "Gamla" var ikke hva hun en gang hadde vært, for hun lå delvis på bakken - og hadde gjort sitt. Litt synd jeg ikke kom for å se på henne tidligere, når hun enda hadde liv i seg. Jeg "spanderte" på meg turen helt opp til tårnet - det må man jo når man er på Oppkuven. Så retur samme vei som jeg kom, men neddom broa mellom Skamrek og Nordre Heggelivann.

Map