Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Sykkeltur til Langlidammen

Date:
04.09.2012
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:06h
Distance:
10.5km
Map    

Joggetur til Røverkulåsen

Date:
27.08.2012
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:05h
Distance:
5.7km

Parkerte ved hoppet på Skuibakken og jogget innover mot Persbråten. Et nytt område for meg og i skumringen var dette et litt skummelt område fordi det minnet om noen filmer med tragisk utgang, her det lå i en slags bakevje. Opp igjennom Ursdalen forbi Risfjellkastet og opp i høyden til Gravrøysene. Spennende sted!

Map    

Elveli til "Sørkedalen View"

Date:
21.08.2012
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
0:56h
Distance:
9.5km

Kveldstur på sykkel i håp om å være førstemann til å ta en nyutlagt geocache her oppe. Syklet fra Elveli 20:25 og brukte 25 minutter opp til snuplassen oppe i Heikampveien. Derfra var det fint å sykle videre på en litt dårligere vei. Skulle jo bare opp i svingen og så opp i skråningen, er jeg var førstemann til å finne denne geocachen. Jippi!

Map    

Liten joggetur til Eikelundshøgda

Date:
14.08.2012
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
0:50h
Distance:
2.2km
Map    

Ramsåsen og besøk ved to Milorghytter

Date:
12.08.2012
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
1:37h
Distance:
6.7km

Kom fra Ringikanten, på sykkel. Syklet lysløypa, som var helt utrolig våt og klinete. Burde definitivt kommet fra Skytebanen, da det nok ville vært mye tørrere. Denne hytta gikk jeg og en kompis rett forbi, for et par år siden. Vi skulle opp på Ramsåsen og gikk og pratet. Ettersom vi skulle gå runde, så gikk vi aldri tilbake her - og det har irritert meg siden. I kveld var turen kommet. Parkerte sykkelen nede på veien og gikk oppover til hytta. Sykkelsko var ikke optimalt skotøy for turen da jeg skled og skrapte hele veien opp. Mye løse steiner på veien. Belønningen var dog flott. Hytta er fantastisk flott laget og om man ikke vet om den er den nesten umulig å få øye på, selv om den er overraskende nær veien. Men jeg ville finne Milorghytte nummer to for dagen. Klokka var blitt >>>

Map    

På sykkel og til fots til Storhaugen

Date:
09.08.2012
Characteristic:
Bike trip - mixed
Duration:
3:26h
Distance:
27.1km

Min kompis og jeg avtalte en geocachetur fra Hakadal til Storhaugen. Hovedmålet var en ny en lagt ut på en øy i Trehjørningen, og det er alltid stas å være første finner. Vi syklet fra Hakadal litt over halv sju. Etter snaut førti minutter var vi kommet til stedet der vi la fra oss syklene. Så gjennomskogen, blant annet forbi noen gampesteiner, som var virkelig kuule, før vi kom fram til bredden mot øya vi skulle svømme til. Vi bant på oss GPS'ene og svømte ut til øya, der vi fant geocachen som de to første. Bingo! Så tilbake samme vei til fots og fram til syklene. De brukte vi enda fram til der vi la fra oss syklene igjen. Da var klokka 20:30. Vi fulgte en sti et stykke, men der var det veldig vått. Så tok vi sørover mot selve toppen, som vi nådde omtrent 25 minutter senere.

Map    

Langtur i Oslomarka. Kjerkeberget, Revshammaren m.fl

Date:
02.08.2012
Duration:
7:09h
Distance:
50.6km

Denne dagen ville jeg på en skikkelig tur og hadde håpet på godvær. Det fikk jeg ikke, for det var grått og vått fra start til ende - men nå hadde jeg bare denne dagen - så den måtte brukes. Målet var Kjerkeberget og Revshammaren, på sykkel og til fots - fra Elveli. Jeg startet litt før klokka ni denne morgenen og opp melkesyrebakkene forbi Kjelsås og langs Langlivannet. Så litt utflating før bakkene opp mot Sandungen. Der passerte jeg steinen med inngraverte årstall for byggingen av veien. Så forbi Sandungen gård der jeg la fra meg sykkelen i skogen og fulgte sti (blå/rød) et stykke, før jeg skar østover og opp på ryggen som går mot Kjerkeberget. Derfra i rett linje mot den gamle brannhytta på toppen. Som sagt var det helt grått og jeg var ganske nærme, før jeg kunne >>>

Map    

Fra Bøseter opp mot Augunshaug

Date:
25.07.2012
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
2:23h
Distance:
5.5km

Vi var på Bøseter noen dager. Guttene var på en seteraktivitet så kona, jentungen og jeg gikk oss en tur opp mot Augunshaug. Ikke helt opp til toppen men vi fikk oss en fin tur. Jentungen i bæremeis.

Map    

Sykkeltur til Brunkollen

Date:
22.07.2012
Characteristic:
Bike trip
Duration:
1:45h
Distance:
19.0km

Sykkeltur hjemmefra til Fossum, over Brunkollen og ned igjen via Muren. Jeg måtte innom Gravsvollshøgda for å ta en geocache, når jeg var der oppe.

Map    

Nordre Kolsås med jentungen

Date:
18.07.2012
Characteristic:
Trip by foot

Jentungens første tur til Kolsåstoppen. Hun var snart to år da jeg slang henne i bæremeisen og gikk en tur, mens de andre i flokken var borte på andre aktiviteter.

Map