Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Peakbookfreunde

Gesammelte Listen

Kjerkeberget x 2

Datum:
27.08.2010
Tourcharakter:
Fahrradtour
Karte    

Kjerkeberget fra Skansebakken

Datum:
12.08.2010
Tourcharakter:
Fahrradtour

Syklet fra Skansebakken opp forbi Storebekkhytta, videre opp i Søttjenndalen og langs denne dalen et stykke. Fra myrene gikk jeg rett opp til nordvestre Kjerkeberget og derfra bort til selve Kjerkeberget. La igjen sykkelen i Søttjenndalen 2040, var på første Kjerkeberg 21:10, andre Kjerkeberg 21:20 og tilbake ved sykkelen 21:45. Effektiv og fin tur i det sola skulle gå ned.

Karte    

Gardlaushøgda med gutta

Datum:
10.08.2010
Tourcharakter:
Fußtour

Tur med gutta opp til Garlaushøgda.

Karte    

Rundtur på Krokskogen

Datum:
02.08.2010

Sykkeltur fra By i Lommedalen. Opp forbi golfbanen og langs Kongeveien. Utrolig bratt opp til Langebru og videre oppover bakkene etter det. Endelig oppe i høyden var det lettere forbi Midtskoggrana og videre. Jeg var en tur oppom Øskjevallssetra, som var ganske falleferdige greier... Enda lenger bort var jeg oppom Attogfram, der jeg fikk spist noen multer. Så bar det videre til Kleivstua, Olavsbrønnen på Retthella og så retur forbi Plassedammen og ned igjen til bilen i Lommedalen. Fin tur i halvgrått vær.

Karte    

Glåmene, Stubberudseterhøgda og Råkollen

Datum:
01.08.2010
Tourcharakter:
Fahrradtour gemischt
Tourlänge:
2:47h
Entfernung:
22,4km

Sist helg rakk jeg ikke å gå til Stubberudseterhøgda og Råkollen, så denne dagen var jeg klar for det. Syklet fra Elveli ca 19:50 etter å ha fått ungene i seng hjemme. Ved Sakariashytta to jeg til venstre inn Bjørnebergveien. Parkerte der rødstien møter veien ved Øyvann, og bushet meg opp til toppen. Var innom noen stier underveis, men var usikker på om de bare var dyretråkk. Flott utsikt her oppe. En fin topp. Derfra var det mye ned og hvilke vanvittige grantrær som var nede i dalen mellom toppene. Husker at jeg leste i Sverre Grimstads bok fra Nordmarka at disse åsene var kjent for en forferdelig vanskelig skogbruksterreng. Det skjønner jeg med opp og ned. Er vel derfor det står igjen så store trær her også sikkert. Etterhvert var jeg oppe på Råkollen som nok var en >>>

Karte