Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Løpetur fra Frogneseteren

Date:
30.06.2009
Map    

Geocachetur i Sognsvannsområdet

Date:
28.06.2009
Characteristic:
Jogging
Map    

God-runde i Lillomarka

Date:
26.06.2009

På joggetur fra Årvoll, først i steinbruddet. Jeg bodde på Risløkka fra 1993 - 2001 og har vært utallige ganger på sykkel og til fots i Lillomarka. Men steinbruddet hadde jeg aldri oppdaget. Først i 2009, gjennom geocachingen ble jeg oppmerksom på dette spennende stedet. Så dette var innfallsvinkelen min i dag. Derfra opp til selve Årvollåsen, som jeg heller aldri hadde besøkt tidligere - og etter dette ned innom noen gruver, Ole Høilands hule og Badstubråten, før jeg satte kursen tilbake. Alt i deilig sommervær.

Map    

Grefsenkollen tour

Date:
24.06.2009
Characteristic:
Jogging
Map    

Solfjellstua og Haugskollen

Date:
11.06.2009
Characteristic:
Jogging

Parkerte i Busopveien ca klokka 20:00 og tok beina fatt oppover lia. Dette var en sti etter min smak, som slynger seg opp i bratta. Opp i skaret og bort til Solfjellstua, der hadde jeg vært før. Flott utsikt! Så fulgte jeg stien som går i rett linje mot Haugskollen, og deretter ut på spissen i Lommedalen. Flott utsikt der også! Tilbake til bilen fulgte jeg veien helt til nedfarten til Busopveien.

Map    

Kolsås på kryss og tvers

Date:
07.06.2009
Characteristic:
Jogging

På tur for å ta geocacher på kryss og tvers. Gikk hjemmefra over Skotta, Dælijordene, Dalbo og opp til Gråmagan. Derfra til Sætertjernet og videre mot Lille Kolsås. Det var strålende varmt vårvær, men mellom Sætertjernet og Lille Kolsås var det skikkelig bløtt. Så ut på Lille Kolsås med flott utsikt mot Rykkin og ut i Oslofjorden. Der ute var det en Kjentmannspost, kalt Kløverkollen. Så tilbake og ned i dalen og ned mot Løkenhavna. Der nede i steinrøysa skvatt jeg til av en orm, men det viste seg å være en harmløs liten buorm som lå og solte seg. Veien tilbake langs steinrøysa under stupet på Søndre topp, forbi KIF-hytta og til Dalbo og hjem.

Map    

Eineåsen tour

Date:
01.06.2009
Characteristic:
Trip by foot

Etter å ha feiret tvillingguttas 4-årsdag på sjørøvervis, tidligere på dagen, hadde jeg virkelig behov for litt stille alenetid, denne ettermiddagen. Så når gutta fornøyde la seg og sovnet fort, kjørte jeg til Gommerud for en runde på Eineåsen. Hadde sett meg ut noen geocacher jeg ville ta og de lå ikke på hovedstier men mer på kryss og tvers av disse. Så jeg fikk meg en halvannen times rekreasjonstur her oppe. Egentlig ganske fint område, med "canyon's", skjerp, stup og myrer.

Map