Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Gråmagan for endte gang...

Date:
30.10.2006
Characteristic:
Trip by foot

Nok et besøk på Gråmagan, på tur hjemmefra. Gikk hjemmefra 10:30 og brukte 45 minutter opp, via Skotta og Dalbo. På toppen var det spor av litt snø, fra det siste døgnet - det var jammen tidlig. Var noe grått vær, men høyt skydekke - så likevel fint.

Map    

Burunden i strålende sol

Date:
19.03.2006
Characteristic:
Ski trip

Gikk ut hjemmefra ca 09:30 og opp til Stein. Derfra over Vintermyrene, Fiskelaus og til Skriverberget. Derfra gikk jeg blåsti i skogen, som kommer inn på veien opp til Brunkollen. Videre fra Brunkollen til Haslumseter Kapell og så skiløypa over myrene, og opp til Blekkevann. Liten pause der, og så bort mot Tjæregrashøgda og opp på toppen. Ned igjen i småskogen og til Venåsseter, før jeg skled ned til Burudvann. Fra Burudvann til Skriverberget var det tungt, for jeg var sliten, og det en sann lykke å komme på bakketoppen etter Fiskelaus på returen - for da er det bare neddover mot hjem.

Map    

Skitur til Brunkollen

Date:
21.02.2006
Characteristic:
Ski trip

Vinterferietur til Brunkollen. Jeg gikk hjemmefra på morrakvisten denne formiddagen. Det var bra med snø i skogen og veldig flott. Ankom Brunkollen klokka 10:15. Selv om det ikke var skyfritt var det ganske solfylt og flott denne dagen.

Map