Archive - Date

Archive - Geography

Peakbook-Friends

Collected lists

Telttur med Em og Theo til Maristjenn

Date:
18.06.2022

ngebjørg og jeg hadde med Theodor og Emilie på telttur. Dro opp på lørdag og lå i telt ved Maristjenn. Mye vind på kvelden så vi måtte flytte leir. Gikk til Branntårnet på søndag. Deretter tilbake til leir og videre til Heiland. I

Map    

Veten i Kragerø

Date:
09.06.2022
Map    

Storkollen

Date:
09.06.2022
Map    

Brattøy

Date:
06.06.2022
Distance:
0.6km

Nok en pf 50 meter i Kragerø. Etter Tåtøy på 2. pinsedag kjørte vi inn Kilsfjorden til Brattøy. Brattøy er er som navnet sier BRATT. Vi fant en fin plass i friområdet å legge båten. Derfra ble det å finne en fornuftig vei opp bratte heia. Gikk egentlig overraskende greit. først rett opp deretter dreide vi mot øst. Litt utsikt på toppen. Vårt gps spor er nok den eneste mulige veien opp. Samme vei ned. Vel nede i båten ble det bading i 20 grader varm Kilsfjord. En flott pinse med 4 toppturer i skjærgården er slutt og kursen settes hjemover.

Map    

Tåtøy

Date:
06.06.2022
Distance:
4.8km

Tur 2.Pinsedag. Hadde overnattet på Østre Rauane, kjørte til Mannodden på Tåtøy og la båten på flytebryggen ved ferjeleiet. Ingebjørg hadde ikke vært på Tåtøy tidligere så vi startet med å gå til venstre fra ferjeleiet og til Steinsund. På Tåtøy er det idag ca 200 fastboende og ca 80 hytter. Snudde og gikk tilbake forbi ferjeleiet og fortsatte forbi den gamle skolen. Her kan toppen nåes opp bratt bakke til venstre. Vi valgte å fortsette rett fram og heller komme ned bakken på retur. Forbi hovedgården og på flotte stier opp til toppen. Ingen utsikt på selve toppen, med ute på kanten er det flott utsikt ut Kragerøfjorden. Fortsatte på sti og kom ned den bratte bakken ved skolen og tilbake til båten.

Map    

Skarheia

Date:
05.06.2022
Map    

Langøybratten

Date:
05.06.2022
Map