Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Bitihorn (kremtopp 2018)

Date:
31.08.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.5km

Dagens kremtopp nr III Noe skeptisk til Morten sin rute opp, men det gikk da relativt greit. Fikk opprettet for første gang et PBE, nemlig "Klemblokkrenna" - moro! Fint vær hele veien. Takk til Morten som ofret seg, og gikk "Brattstien" opp med meg.

Map    

Gravolskampen (kremtopp 2018)

Date:
31.08.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
6.5km

Fin tur II

Map    

Skarvemellen (kremtopp 2018)

Date:
31.08.2018
Characteristic:
Hike

Jeg kjørte fra Morten og Julia ca 07.30, parkerte ved parkeringslomma rett før ferista ved Turrsjøen. Stien starter der, og vipps etter ca 45 min var jeg oppe - nydelig utsikt både på veien oppover og på toppen. Fulgte stien ned igjen, men gikk feil i stioelet - og havnet på den andre parkeringsplassen. Pyttsann, det ble bare en fin ekstrarunde. Brukte ca 1,5 t t/r. Det ble krøll med appen, så den logget turen hele veien til Beitostølen :)

Map    

Spåtind (Kremtopp 2018)

Date:
26.08.2018
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
18.7km

Fin og lettgått sti fra Svinningsætra (p-plass), vi kom opp til Spåtind på ca 3,5 time. Fin rast dog mye vind som alltid på toppen. Mye folk. Brukte ca 3 t ned. Droppet fjellstøvelene, gikk i Salomonskoene pga vonde akilleser.

Map    

Svartkampen II

Date:
25.08.2018

Vi skulle egentlig til Spåtind, via St. Olavskampen, men det ble bare surr dette her. Vi fant ikke helt ut hvor vi skulle gå hen (burde selvsagt ha brukt appen, men tenkte ikke på det - ble bare stressa), så ble det dårlig vær, Ida var for dårlig kledd - altså ingen ende på elendigheten. Vi la om planene, og gikk til Svartkampen. Ida tok på seg ekstra bukse, så tok vi vår obligatoriske selfie, og labbet ned i ly for vinden. Spiste matpakka til flott utsikt, og tok deretter raskeste veien ned til stien og så til parkeringsplassen (Svinningsætra). Turen ble altså fin til slutt, men jeg er ikke spesielt glad i slike "sulle-turer"... PS! Brukte mine Alfa fjellstøvler for første gang på mange år (har de siste årene brukt Scarpa-støvlene, men de var ikke med på denne turen >>>

Map    

Paradiskollen - igjen!

Date:
20.08.2018

Fin kveldstur til Paradiskollen. Brukte 1 t 2 min opp.

Map    

Paradiskollen for syvende gang

Date:
14.08.2018

Fin kveldstur.

Map    

Rundemellen (kremtopp 2018)

Date:
09.08.2018

Vi kjørte bomvei inn til Turrsjøen, og parkerte der. Gikk innover langs dalen mellom Rundemellen og Kalvemellen, der var det flotte vann - fikk lyst til å trylle frem et telt og ei fiskestang og bare bli der! Stedvis blaut myr/terreng, men det gikk fint - med unntak for stakkars Mina (venninne av Ida) som plumpa uti to ganger... Vi rundet foten og begynte oppstigningen, og plutselig var vi på toppen! Mye vind, kort rast, så gikk vi ned. Fulgte stien et stykke nedover, så tok vi av motsatt side av Rundemellen enn den vi kom opp. Fikk en morsom tur ned. Jentene var kjempeflinke og gikk helt greit både opp og ned. En morsom liten topp dette her!

Map    

Bjørnehalli

Date:
07.08.2018
Characteristic:
Hike

Vi var klar for et nytt forsøk på å erobre høyeste toppen på Jomfruslettlandet, og denne gangen lyktes vi! (se turrapport fra 24.9.17 Jomfruslettfjellet) Vi parkerte og gikk samme sti som sist, og turen var nå veldig lettgått i det fine været med tydelig merket sti. Det ble litt forvirring og virring før vi skjønte at vi faktisk var på toppunktet. Vi spiste matpakka og gikk deretter hjem.

Map    

Leverkinna

Date:
03.08.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
4:00h

Vi skulle følge en umerket sti fra Gunnessætra (rett ved hytta i Leverdalen), men det ble bare tullball. Uansett var det lettgått opp dit, og man vet jo hele tiden hvor toppen ligger - så det er bare å gå :) Vi brukte ca 2 timer opp i greit terreng, selv om vi gikk utenfor sti mesteparten av tiden. Det ble rast på toppen/varden. Da begynte det å regne lett, og så ble det disig... Vi gikk ned igjen, og nå seg tåka skikkelig innover oss. Det ble dårlig sikt, men vi kom oss da ned. Vi bruke to timer ned, fortsatt uten sti - og det høljregnet på slutten så vi var våre som katter da vi kom til hytta. Utmerket humør likevel :) Pi ventet på oss i hytta, pga vond pot, og var eneste familiemedlem som var tørr! Kjetil sine 10 år gamle fjellstøvler avgikk ved såledøden på denne turen!

Map