Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Rudsæter (437 moh)

Date:
27.05.2018

Fin kveldstur med Kjetil og hundene til Rudsetra (gammel seter brukt av Hjemmefronten under 2. verdenskrig, nå omgjort til museum). Jeg måtte ha hjelp av K til å jage vekk en sau som var overmåte interessert i å hilse på Pi og meg - HJELP!!! K bevilget seg en pils (medbrakt i sekken), og så gikk vi hjem.

Nasjonaldag ved Råsjøen

Date:
17.05.2018

Etter den obligatoriske pine på skolen, gikk Kjetil/Buster/Pi og jeg på skogsbilvei inn til Råsjøen. Dette var en nydelig tur i strålende sol og varme. Vi hadde en kort rast ved Råsjøen på fin anlagt liten rasteplass. Så tuslet vi hjem til enda mer 17. feiring :)

Linnekleppen i strålende sol

Date:
05.05.2018
Characteristic:
Hike

Tradisjonen tro ble det også i år tur til Ragnar og Mona, og det er alltid like hyggelig. Det var ikke fullt så hyggelig da jeg luftet hundene om kvelden og traff på en stålorm (høye hyl som nok hørtes over hele Degernes tenker jeg...) Vi stod opp tidlig, og etter en fortreffelig frokost dro vi avgårde til Linnekleppen. Ida, Kjetil, Buster, Pi og jeg gikk opp i fint driv - veldig stolt over Kjetil som gikk lett oppover (selvsagt også Ida!). Jeg gikk deretter ned med hundene, ned til parkeringen. Der fikk de hvile i bilen, selvsagt med full lufting i varmen, mens jeg gikk opp igjen. Jeg småløp faktisk enkelte partier, moro å kjenne at beina jobbet ganske lett. På toppen var vi så klar for å ta i mot løperne, det var folkefest :) Løperne kom opp i et tempo langt over mitt (kanskje >>>

Map