Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Veslesmeden - min første 2tusen helt på egen hånd/poter

Date:
28.06.2017

Endelig var dagen her; Solo 2K :) :) Etter en god frokost, gikk Pi og jeg fra Rondvassbu ca 8.30 i fint vær. La fra meg div pakkposer etter å ha passert Jutulhogget, deilig å lette sekken - som var noe tung... Hærlig å ha lettere sekk, så oppover bars det i fint tempo. Det gikk forbausende lett oppover, veldig grei merking og lettgått terreng til å være Rondane. Det var ingen andre å se så dette ble i sannhet min første 2k helt på egen hånd - selvfølgelig i Pi sitt utmerkede selskap så helt alene var jeg ikke. Det var noen luretepper på veien opp, og noen få steder var dekt av snø - heldigvis ikke råtten så det gikk helt fint å gå på. Pi elsker jo snø så vi koste oss begge to med snø under beina og sola som kilte nakken med lovnad om en super dag. Brukte ca 2 t og 45 min >>>

Map    

Fra Høvringen til Rondvassbu

Date:
27.06.2017
Characteristic:
Hike

Pi og jeg ruslet avgårde ca kl 12.30 fra Høvringen i fint vær, lastet med tung sekk og upåklagelig humør - så klar for skikkelig jentetur! Vi krysset elva ved Per Gynt-hytta, det var kaldt og hærlig - riktig forfriskende var det :) Vi tok en rast ved nødbua halvveis mellom PG-hytta og Rondvassbu i fortsatt nydelig vær. Etter en fin og rolig tur - der vi blant annet så ryper på skikkelig nært hold (både Pi og jeg ble helt forfjamset) - var vi fremme ca kl 19. Det ble tidlig kveld, og heldige var vi som fikk vårt eget hunderom helt for oss selv!

Map    

Joggetur til Formokampen

Date:
26.06.2017
Characteristic:
Jogging
Duration:
2:30h
Distance:
17.3km

Tidligere har jeg vært på Formokampen med ski på beina, fjellstøvler på beina, og i dag med joggesko på beina. Hærlig tur, stas å stå på toppen i vinden - og rope av glede (...ingen som hørte meg uansett, så det gikk helt fint å brøle ut :) Tilbaketuren løp jeg om Putten seter, nydelig vær hele veien - digg å kjenne sola som varmer! Akillesen er fortsatt litt øm etter den famøse fotball-treningen for ukesvis siden, men holdt! :) Forsøkte nå å laste opp bilde fra toppen, men det gikk ikke så bra - må huske på å spørre Morten om det!!

Map    

Bråkdalsbelgen

Date:
25.06.2017
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
11:00h
Distance:
30.0km

Fin tur til Bråkdalsbelgen med start og retur til Høvringen høgfjellshotell (via Per Gynt hytta på returen). Moro å krysse Bråkdalsbekken på vei opp mot oppstigningen, mye vann i bekken gitt! Måtte av med sko, sokker og bukse ellers ville alt blitt bløtt. Pi var skikkelig pingle, og nektet å krysse elva - hun måtte geleides bestemt over! Deilig med pause i sola, brødskiva i hånda, og blaute og kalde tær som varmes opp i sola. Flott vær, men noe hagl og redusert sikt på toppen - for øvrig mye sol på turen, som ble avsluttet med ei skikkelig regnskur når vi nærmet oss Høvringen igjen.

Map    

Rusletur til Smuksjøseter

Date:
24.06.2017
Map    

Formokampen til fots

Date:
18.06.2017
Distance:
16.6km

Fin tur i rolig rusletempo opp til Formokampen. Mye vind på toppen, tok rasten nede i den gamle fangstfella på toppen. Traff en meget hyggelig engelsk fotturist som rastet sammen oss på toppen. Oppdaget da at kaffekoppene ikke var med i sekken, så vi anvendte en farrisflaske som noe utradisjonelle kaffekopper. Ned og tilbake til Høvringen via Putten seter. Fint vær.

Map    

Dovrehytta via Vardfjellet

Date:
17.06.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
12.2km

Fin tur i rolig rusletempo med strålende vær. Kafferast på Vardhø (1116 moh), og senere matpause med innlagt nakenbading ved Dovrehytta - ja det var kaldt og temmelig forfriskende!

Map    

Vestfolds høyeste topp

Date:
11.06.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
5.3km

Statens kartverk har kommet frem til at det faktisk er Vestfjellet som er Vestfolds høyeste topp, og dette faktum i kombinasjon med et uhorvelig regnvær her på vakre Hadeland, gjorde at vi satte snuten mot Vestfold - etter å ha kjøpt inn mengder med godsaker for å lokke Ida til tur! Passende nok besteg vi Vestfolds høyeste topp - altså Vestfjellet på hele 17 cm høyere enn Skibergfjellet (målt til 634,02 i mai d.å.) - på samme dag som den blideste turgutten hadde bursdag (Jepp, sjølsagt Øyvind B). Vi utvekslet gjensidige gratulasjoner, og toppbilde ble også behørig avsendt til bursdagsgutten. Etter toppinnsatsen bars det til gode gamle Skibergfjellet, og det ble et gledelig gjensyn. Etter en lengre matpause, med alskens godsaker til liten og stor og til både to- og firebeinte, >>>

Map    

Tidenes tur :)

Date:
05.06.2017
Distance:
17.0km

Map    

Fanaråkken

Date:
04.06.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
13.0km

1. randonneetur ever! Ga mersmak! Fikk alt mulig vær på turen, og godt selskap i Atomsilda (Jørn).

Map